Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

february

no super zavolam tam hned rano a podla toho potom gynekologovi, ale kedže je to potrebne, tak ma to neobíde len ide o ten termín

santi

february

Ahoj, neviem kedy si bola naposledy, no teraz to trvá strašne dlho... ja som sa objednávala asi máj-jún 2011, no a termín mi dali až apríl 2012, že majú moc teraz, takže myslím ewel007, že to nestihneš, nakoniec som musela cez Avelan

ewel007

february

tak dakujem ešte raz super hned zajtra zavolám gynekologovi lebo tiež neviem či nemá dovču a ked píšeš že je to kludne do mesiaca tak to budem mať krátko po konzultácii, dakujem ešte raz baby fakt toto forum je výborne :)

february

ewell007
alebo ešte lepšie, zavolaj si na kliniku a spýtaj sa, ako to riešia so sonom, ve´d ak dávajú termíny opky do mesiaca, tak asi vedia ako to vybaviť, ja by som tam zavolala, tam Ti poradia najlepšie

february

ewel007

no nič iné,okrem predoperačných len sono, ale to Ti dajú papier na konzultačke, ale ak môžeš, kludne choď ku gynekológovi aj ten Ti môže dať papier,ale určite sa nečaká niekoľko mesiacov, ja chodím do medicínskeho centra a vždy som mala termín do mesiaca

february

bambulkova

ale ani nie, ešte dlhé tri týždne, však sa to nejako vlečie :( inokedy mi tie týždne utekajú a teraz to ide nejak pomaly, ale to možno aj tým, že od 6.8. mám dovolenku a to sa mi vždy tak pred dovolenkou strašne vlečie, už som vážne unavená, od vianoc som nemala žiadne voľno

ewel007

february

jej dakujem pekne z ainfo, takže je to určite potrebne ano, ako mi písala cleopatra že čakala 6 mesiacov na sono, nemala by som sa už teraz objednať? ja som ešte na sone prsníkou nikdy nebola, to sa mam od svojho gynekolkoga pýtať či ako, alebo až po konzultácii? kedže by som chcela opku čo najskôr, možno my to spraví do konca augasta. /14.8/ mam konzultáciu, ak nie tak v septembry isto a nechcem aby ma brzdili neaké takéto papiere, aby som to mala všetko naporiadku, ak je ešte niečo potrebne, teda tie predoperačne a to sono pred opkou proísm písnite mi to díky

bambulkova

february
ahoj:) no prave dnes ma cely den picha v pravom prsku, normalne som sa musela na par minut rozopnut, bo som strasne stiahnuta...este ten pas k tomu...tak som sa rovno pofotila a poslem zajacikovi:) juuuj, uz sa to aj tebe pomalinky krati :)))

february

ahoj bambulkova :) Ty už určite beháš ako rybka, už Ti je dobre, však?

EwelOO7
sono prsníkov na klinike myslím nerobia, to dostaneš od doktora papier a musíš si sama vybaviť, myslím, ale ja som nemusela, lebo tento ro som už bola, tak stačia tie výsledky