Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

santi

no super, toto som nevedela, a zaujímalo ma to len tak zo zvedavosti, hoci vravím, že sono nepotrebujem, takže ewell007 už máš odpoveď, nemusíš si to vybavovať

no vidíte kočky, aké ste zlaté a aké je užitočné toto fórum, pekne si tu poradíme :)))

santi

ewel007

To ti neviem povedať, bo mne ani nebolo vtedy povedané, že mi predoperačné spravia na klinike, ale tiež ma poslali do medicínskeho, no vyšlo ma to cca okolo 80 €

ewel007

february

no ved to že zase kvôli sonu budem čakať pol roka na opku? :/ musím si tam rano zavolať aj ku gyňďovi a čio sa tam da neaký termín možný čím skôr teda kedže to potrebujem kvôli opke, no nie ?

santi

ewel007

Ja som to mala tak, že sestrička mi volala cca 2 týždne pred opkou, kedy som ojednaná na sona a kedy na tie ostatné vyšetrenia. Bolo to v jeden deň a všade ťa objednajú na presnú hodinu

february

santi

no ja som bola začiatkom februára a objednávala som sa po vianociach, ale teraz aktuálne neviem, ale ak hovoríš, že je to tak, tak verím a ako si bola cez Avelane? Veď to práve neviem ako to oni robia