Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

february

ďakujem, hej asi jediná :) ja som o tom hovorila, ale 5 rokov stále a nakoniec mi tak preplo objednala som sa a už som nič neriešila ani doktora :D chcela som, že pôjdem ešte na inú konzultačku, ale keď som sa rozhodla chcela som to už mať bo by som si to nakoniec zasa rozmyslela :) aj toto fórum som našla asi až tak 2 týždne pred opkou, ale už som nechcela vymýšľať nechala som to tak...šak som tam nič nemala tak toto je lepšie než nič :D teraz boli 4 mesiace čo mám po :)

february

ewell007

ale nestresuj cica, 14.8. ideš na konzultačku (mimochodom to sa práve budem zmietať v bolestiach)
na konzultačke si dohodneš termín opky, ráno v deň operácie Ti urobia v Avelane predoperačné a sono keďže nemáš tak povieš nech Ťa objednajú a pred opkou Ti sestrička zavolá kedy tam máš ísť, vybavia to oni :)) chňápeš bambulka?

ewel007

santi

aha takže všetko sa dozviem teda od neho, predoperačne aj sono a ostatne veci a ak sa ho niečo zabudnem spýtať, spýtam sa Vás :))
ešte raz kočky díky :)

santi

ewel007

Hej teba :) jasné to až potom keď sa s ním dohodneš, no ja som nebola u mládeka, tak neviem, každý má isto iný postup, ale tak toto by malo byť rovnaké. V marci som bola na opke

february

santi

no to chápem, že si mala v hlave iné veci :) A koľko máš po opke? Ty si bola u doktora Kováča však? Viem, že ty si tu myslím jediná od neho a máš prská krásne urobené:)

ewel007

santi

myslela si mne však :))
ešte otazočka to mam nahlasiť až pri konzultácii však to sono a s tými predoperačnými? prepáčte kočky som rada že sa mi takto ozývate na moje otázky ale mam hlavu ako melon s toho :D

santi

february

no to máš dobré, že máš teda sono, ja som bola objednaná mesiac potom mohl a som ušetriť, no vtedy mi to bolo jedno sak som sa tešila na iné :)

ewel007

february, santi

ja to tiež nechápem.. to procare čo mam s Avelane zmluvu mi spraví aj sono aj predoperačne rovno na klinike?