Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Mery NR

ja idem v polovičke augusta na konzultačku k Dr. Mladekovi, v každom prípade sa spýtam a dakujem za inf :)

Mery NR

baby
ja keď som bola na konzultačke v Avelane mi hovorili, že sono prsníkov k opke nepotrebujem (operoval ma tam Očenáš). ale bola som len pár mesiacov po kojení a počas kojenia som mala niekoľko hrčiek tak som si pre istotu dala sama spraviť v med. centre, čakala som tuším mesiac na termín sona.

ewel007

february

veď jasné to je strach a radosť v jednom, teba čaka opka a krásne prska, ja musím trošku ešte viac prejsť ale určite si potom písneme ake sme obe radi :))
ty budeš prvá tak sa teším na všetky info od teba :))

february

ewel007

ale nie si teliatko :)))
veď aj ja mám z toho chaos a tiež stresujem a je perfektné,keď sa máš s kým poradiť a spýtať sa, hneď je lepšie na duši, no nie?
Neboj, určite budem informovať hneď ako budem môcť, však stresy na mňa ešte len prídu, tesne pred..

ewel007

february

ano ano micka, už všetko chňapem, keď ja som také teliatko :))
Čítala som si práve čo si písala santi, a ja tiež som sa rozhodla a chcem mať po, nechcela som čakať rok a viac, lebo momentálne to mam darček k narodkám, dlho som po opke tužila, ale som na md a nemám si to s čoho dovoliť, tiež bývam kusok od NR a spolieham na Dr. Mladeka. :)
Budem na teba moooc myslieť a držať palčeky, a po opke sa ozvi hneď ako budeš môcť :)

santi

february

presne toto som si aj ja hovorila, veď každý má dačo odoperované možno niekto viac možno menej...no vždy je riziko a zle sa môže stať aj pri najvačšom odrorníkovi. Každý vie čo robí, no a čo sa má stať sa aj tak stane

february

santi

no nápodobne :), ja sa chystám už možno aj 10 rokov, fórum som čítala a tu je najviac báb od dr.Červeňa, ale ja mám také zamestnanie,že si nemôžem dovoliť behať do BB na konultačky, kontroly ...a keby mám čakať ešte rok, tak si to určite rozmyslím, poznám sa,mala som obdobia,keď som sa zmierila a potom to zase "na mňa prišlo" a tak som zvolila Nitru, lebo tu bývam a videla som nejaké "práce" od doktora, a myslím, že sú aj tu u nás v NR odborníci,tak dúfam ako každá, že snáď budem spokojná