Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

a potom nech nás kritizujú, že my "silikónky" nevieme čo so sebou, a že krása je v prirodzenosti, a že umelina a podobné žvásty :))) sa smejem, keby videli čo v tých podprdách maskujeme :)

leeu9

Ahojte babenky :-)))
Už dlhšie čítam vaše príspevky a patrím medzi tie, ktoré ešte len čakajú na operáciu, rada by som sa chcela zapojiť do diskusii a opýtať sa Vás ktoré tu ste už dlhšie, že ako sa viem dostať do galerie, aby som si vedela pozrieť fotečky a rada potom pripojila moje, ked už budú :-))

february

Bella

gratulujem! to je teda markantný rozdiel, sa nečudujem, že si šťastná a mangel tiež :)
tak nech sa Ti to všetko pekne zahojí, na podobný malý zázrak budem čakať aj ja
inak mega-dudy, klobúk dole :)

february

tak galerku mám poprezeranú spredu aj zozadu a k niektorým sa stále vraciam :) jasné, že baby, ktoré detičky ešte nemajú majú prská dokonalejšie, ale to je prirodzené, ale my čo máme vykojené, teda budem hovoriť za seba aby som niekoho neurazila,ja čo mám prská vykojené, klesnuté a po zhodení nejakých kíl také aké sú, nemôžem čakať DOKONALOSŤ NUMBER ONE,žijem pri zemi,a s nejakými malými chybičkami krásy sa iste zmierim, len nech mám čo dať do podprsenky a už nebudem musieť hľadať super push up aby to trochu vyzeralo a potiť sa v nej, však to kočky poznáte :( o plavkách radšej pomlčím

Mery NR

tak až také waw, to nie je :-) moje kočky majú tiež svoje chybičky krásy ale ja som s nimi spokojná. dúfam, že sa už moc meniť nebudú a zostanú takéto aj o rok o dva.. Držím aj Vám veľmi palce, ja som pred opkou nonstop iba na prsia myslela po nociach do nekonečna galerku pozerala :-) však keď budete po opke môžme dať kávu niekde v Mlynoch :-))

february

Mery NR

no niektorí doktori sono nevyžadujú, neviem prečo, ale tak musíme poslúchať toho svojho :)
keď budem mať urobené prská tak ako Ty, tak budem spokojná, kočena si a niekde si písala, že 46kg, no waw, odpadla som :)