Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

february.ewel

u nas tak isto,,ked sa moj manzel pochvalil znamym,ze jeho zenuska bude mat nove prsicka,,,tak vsetci ,ze fuuuj silikony...ze to neni ono,,,a take bla bla bla,,,ale keby ich partnerky idu tak by skakali tiez od stastia...xx

ewel007

bella28

vôbec sa ti nečudujem a nemáš čo lutovať, máš fakt krásne prska, ved ti píšem že taku velkosť aj tvar by som hned brala ale to sa mi určite dať nebude, ale budem spokojná ked budem mať krásne a väčšie o tri velkosti ako teraz :))
Máš pravdu ja sa tiež riadim podla polovičky a velku oporu mam v mamine a najväčšiu od koho darček dostanem :D
Takže buď spokojná a držím palčeky nech sa rýchlo hojíš :)

bella28

baby názory ostatných si nevsímajte, berte do uvahy iba nazor svojich najblizsich, pre mna najpodstatnejsie bol moj manzel a tiez som vedela ze moja mamina mi povie uprimne. takze to ma zaujimalo. zavist je skareda, hnusna vlastnost a bohuzial po operacii sa s tym stretnete vela vela krat aj od ludi ktorých by ste necakali.

bella28

february, ewel
dakujem vam, ja som velmi velmi spokojna, lebo uprimne, na tych fotkach este tie prsia pred operaciou vyzeraju lepsie, to som vybrala take naj fotky, ale stav pred operaciou bol fakt hrozny, vytahane kozky proste, ovisnute skarede. ale teraz som hrozne stastna, dufam ze sa vsetko dobre zahoji a nebudu ziadne problémy. manzel je tiez velmi spokojny, tie ocka ked mu ich ukazem vecer ked idem do sprsky, to len tak ziaria, usmev od ucha po ucho :DDD

ewel007

february

presne tak a par vkvazi kamoškam som povedala že by som chcela isť na opku a ked som videla tie tvare a reči bolo po priatelstve.. nevadí sa chcem uspokojiť seba nie iných :))

february

ewel007
však jasné, mne už dávno nezáleží, čo si kto vraví, bejvávalo... ale tak nejak častejšie počúvam negatívne/alebo závistlivé?/ názory, len nikto z tých "kritikov" nevie o čom hovorí

ewel007

february

nech si hovorí kto chce čo chce ja budem rada ak budem mať uspešne po a plnu nevystuženu podprdu :))