Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

bella
SUPEER :-)))
uplna zmena, z mojej strany uplne závisť obrovskááááá :-)))) a už sa neviem dočkať svojej operacie. Presne ako ti tu kočky píšu, nevšímaj si závistlive kamošky, veď to je len čista závisť...viem, že to asi trošku ublíži, ale snaž sa si to nevšímať. Ozajstná kamoška sa bude tešiť s tebou a bude ti to naozaj uprimne priať...

ewel007

barbinka84

samozrejme to je zavisť, 90% percent chlapou zaujíma čo nosí žena v podprde a čím väčšie tým lepšie oni sa raz taký a isto tvojmu manželovi závidia :)
Ty sa len pekne nos a mysli si spoje, ved predsa ty a manžel ste spokojní :))

barbinka84

bella28

ja sa uz tiez newiem dockat kedy uz budem mat po a hlavne ako budu vyzerat tie moje,,,,ja budem mat aj korekciu a dvorec sa bude posuvat vyssie,,,tak nwm ako to bude vyzerat :( dufam,ze to dopadne dobre....nikdy som nemala velke prsia,,,ale po dvoch detoch padli riadne dolu....

ewel007

leeu9

tak vela kočiek je operovaných od dr. Červeňa a fotky a aj spokojnosť hovorí o tom aký je odborník, určite bude spokojná, mne s avšak nechce čakať na opku v septembri 2013 tak sa zverím dr.Mladekovi v NR do ruk v Avelane :)
a aku velkosť ti navrhol : )

bella28

barbinka 84
dakujem ti strasne moc, som hrozne rada ze sa pacia, je to neskutocny pocit :))) uprimne az sa mi slza tisne :) hrozne som si to priala aby som zase mala pekne prsia ako pred detmi a teraz su este krajsie :))) fakt uz len dodrziavat vsetky pokyny aby sa vsetko zahojilo :)

february
zase mas pravdu, nech si myslia co chcu, hlavne ze sa znovu citim byt zenou :)))

february

barbinka84

hlavne že sa teší mužíček a najmä TY a tí známi nech si trhnú, budú len závidieť aj keď to ani za svet nepriznajú :))

february

bella28
úprimne Ti to želám, veď podľa foto si mladá, štíhlunká kočka a tie prská fakt neboli k Tvojej postavičke "vhodné", tieto sa Ti hodia viac :)
a manžela chápem ešte viac :)
Mňa závisť ľudí okolo už nezaujíma,bejvávalo,ja ak nepomôžem, neublížim... Ak niekto na mňa zmení názor len preto, lebo si dám spraviť prsia, tak :))))) a nikomu to ani nevešiam na nos, vie to len moja kolegyňa a tá je v pohode,moja dcéra a tá mi fandí a ešte švagriná a tá tiež vie, že už roky to chcem tak ok
ostatní uvidím ako zareagujú, možno ani niektorí nezbadajú,možno budú reči ale baby verte mi, že "každý škandál trvá tri dni"

leeu9

Ewel007

dakujem velmi pekne :-)))
tak ja som bola až u 3 dr. a posledný až 4-tý bol dr. Červen, bola som na konzultácii už vo februáry a termín operácie mám na 4.9.2012 a rozhodla som sa jednoznačne pre neho a verím mu. Ale čakala som na to tiež vyše roka aj niečo