Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

barbinka
no jasne, to si ty s rovnakym datumom, uz som dopletena :-)))

ewel
presne, ty pôjdes z konzultacie šťastná a my budeme den pred opkou stresovať, no teším sa uplne najviac na svete :-)))
ja som zvedava,aké ti doktor dá a hlavne či sa ti podarí tá operacia ešte v auguste

barbinka84

ewel

no budem sa snazit pisat...ale naposledy ked som bola na svk,,,tak nwm preco sa mi nedalo log in...tak dufam,ze nebudem musiet cakat az kym nepridem domov t,j london :d

ewel007

barbinka bodky

držím palce ja idem 14.8 k dr. Mladekovi do Avelane na konzultaciu, a vy na druhý deň už budete ceckane :))
potom píšte :)

bambulkova

bella
gratulujem k prskam - velmi pekne :))) I ja som prave poslala zajacikovi foto, tak potom mozte pozriet i moje nove dudy obludy:))))

bodka_

leeu9
myslím, že si sa rozhodla uplne dobre, aj ja čakam rok, ale k som rada, lebo to čakanie určite bude stáť za to - vid bella :-))