Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

bella28

:))))))) krásne fotky, všetko krásne, tak ako má byť. Teším sa s Tebou, cez týždeň som u Teba, volám Ti, nech mi voda na kávu už vrie :))

february

Barbinka84

tak to stíhaš ešte aj kontrolu a ešte si užiješ aj slovenského tepla, august má byť vraj pekný, aj keď v tej podprde a bolestiach nvm ale zase s pocitom, že na hrudi dačo narástlo :D

barbinka84

February, takze 5 . Sept musim byt spat v londone.. Spat pojdeme autom s detmi aj muzom, bo sama lietadlo s deckami to by som este nedala urcite...tuna ani poriadne leto este nebolo..:( Ale tento tyzden budeme mat aj my konecne teplo:)

bella28

bodka
dakujem hrozne moc, ja viem ako to je a viem uz aj kto v mojom okoli je uprimny a koho mam rada :))))
neboj dockas sa aj ty ved dni idu tak rychlo za sebou, ani sa nenazdas a za chvilku budes pisat pocity po operacii. hrozne ti prajem aby ti to islo rychlejsie :)))

bambulkova, ewel
dakujem hrozne moc :)))

barbinka
neboj nic, dobre to vsetko dopadne, dôveruj doktorovi, ja som si hovorila, ze si nebudem prsia s nikym porovnavat, ze vzdy bude vsetko lepsie ako bolo predtym. budes spokojna aj ty, uvidis!!!
inak aj ja som sa nevedela dockat kedy pretocim stranku v kalendari :DDD a niekolko krat za den som ratala kolko dni to este zostava :DDD

february

ale baby, však vy chcete, aby toto leto úplne preletelo :))) však si ešte treba užiť trošku tepla!

Barbinka84
a ty sa koľko zdržíš na SVK, veď kontroly, stehy atď

ewel007

bodka barbinka

ved ešte 14.8 popíšeme a vzajomne sa podporíme :))
no veru ten datum a hlavne iploše ma zaujímaju :)
jaj keby mam už aspon po tých predoperačných že viem s istotou že su ok, normalne ma všetko začalo pobolievať :/ už mi šibka s toho :))

ewel007

barbinka

to ti verím, ja sa už neviem dočkať konzultácie a potom ešte aby všetko okolo toho dopadlo ako ma a tiež bude pretáčať listy na kalendári :D