Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

bella28, bambulkova

obe máte krásne spravené prská bella už sa len tešiť a kašlať na okolie :), ja sa prikláňam asi k menším, ale len preto že ja nechcem moc velké a tak by mi stačili také ako má bambulkova :)

ivava

Bambulkova
No super moja gratulujem krasa....mas nagory???? a aku mas velkost pooperacnej???ja budem mat stredny profil nagory 360ml...ale este sa chystam pozriet doktora...uvidim...
Ostatnym drzim paste...a Barbinka inak aj ja zijem v Londyne...

february

bambulkova

ja z Teba odpadnem, že dudy obludy, však sú nádherné!!!!!!!
No už sa nebojím :)
Gratulujem, fakt môžeš byť spokojná,teším sa s tebou a toto sa Ti zdá veľké? Však prsíčka ako lusk a keď sa trošku usadia, nikto neuhádne že nie sú Tvoje :D

[zruseny15]

bella28

Už som sa ťa pýtala, ale asi si prehliadla:

Keď si bola na opke tak tak bol len dr. Červeň? Či aj ten mladý dr.?

gina3

kočky,
je super, že sa na opku tešíte. Keď sa splní takýto sen a ešte výjde podľa predstáv tak wáááu.
Ja som šťastná a nadšená, doteraz ich okukujem, vyšli presne ako som si zbožne priala, vy sa tiež dočkáte:)