Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

bambulkova

ja som teda čakala niečo iné, keď si ich tak ohovárala a ty sem potom hodíš do placu priam sochárske dielo:) Ak si spokojná s veľkosťou tak je dobre, ja nepozerám na fotkách veľkosť lebo každá kočka chce dačo iné ale skôr tvar a ten máš fakt krásny, asi sa začnem tešiť už aj ja, lebo doteraz som mala obavy :)

bambulkova

Mery NR
ten prvotny pocit si uplne vystihla-bomby :) Manzel ma vola Lolo Ferrari :D ale ved hadam este odpuchnu. Ja som chcela prirodzene a to sa myslim podarilo :) a s tym FB to musime nejak premysliet, kvoli emailovej adrese...

Majka1910

bambulkova
dakujem :)
no ver strasne ten cas leti. vypisovali sme tu, stresovali.. no ja uz mam mesiac po a ty uz tiez.. :) uz len vydrzat tie bolesti, zhodit podprdu a mozessi zacat uzivat

Majka1910

Mery NR
tak to mas pravdu ze sa po case budu zdat male. ja mam mesiac po a uz teraz hovorim ze mohli byt aj trosku vascie :) ale tak kazdy mi hovori ze ich mam uplne prirodzene, takze potom by to asi uz nevyzeralo dobre

bambulkova

Majka
dakujeem :) ved i Tvoje prska su ukazkove :)))) prave minule som si spomenula, ako sme to tu spolu nedavno cele prezivali a terz uz mame obe po...je to take neskutocne...:)

Mery NR

bambulkova
však ja som na materskej, ja môžem stále. stačí sa ozvať keď budeš v NR,alebo si ma pridaj na fcb. a uvidíš, že sa ti prsíčka po 2 mesiacoch budú zdať malé, to ti potvrdia všetky kočky :-) ja si tiež pamätám ten prvotný šok, keď som moje prvý krát zbadala som sa zľakla, že TO čo je, aké bomby, však ma manžel ani domov s týmito nepustí..

bambulkova

Mery NR
si zlaticko:)))dakujeeem:))) a dakujem i za vsetky tvoje rady a podporu:) a dufam, ze sa nam fakt raz podari zorganizovat nejake stretko, bolo by to super:)))

Mery NR

bella
čakala som veľké napnuté gule, keďže 515, ale sú krásne prirodzené, doky fajn uhádol veľkosť ako vyplniť dekolt a aby to nepôsobilo vulgárne
bambulkova
cicuška tvoje kočky sú eňňňo ňuňo, môžeš byť nadmieru spokojná. takže Mládek nie je len feši ale aj borec :-) a ešte len uvidíš aké krásne budú vo fajny podprde :-) teším sa s tebou

bambulkova

february
dakujem, moja zlata :)) mne sa zdaju byt velke oproti tomu, co som mala, resp. nemala - je to pre mna teda fakt rozdiel...ale som stastna, ze su take, ake su :)))

ivava
dakujem pekne :) ano, su to nagory a velkost pooperacnej? Ja fakt neviem:D:D:D ja som sa v tej euforii zabudla i spytat:D musim zajtra pozriet na cedulku :)

angie77
dakujem :) povodne mi chcel dat 255ml, no nakoniec sa rozhodol pre 275ml a ja som spokojna :)

kocky, co mate pred-smelo do toho, ten pocit stoji fakt za to a ja som vdacna Mudr. Mladekovi za jeho odvedenu pracu :)))