Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leeu9

Dobré ráno babenky :-)))

Chcela by som sa Vás ešte opýtať, ako to funguje s tou galeriou, treba sa niekde zaregistrovať, aby si sa tam dostala, a pozrela fotky alebo stačí len odoslať mail

dakujem, dakujem , dakujem za odpoved
a prajem pekný týžden

leeu9

Bodka

A ty máš kedy stanovený termín? Ja si tiež myslím, že to čakanie bude stáť zato, a ked sme už toľko čakali tak tých pár mesiacov už vydržíme :-))) A akú veľkosť a tvar si budeš ty dávať?

Ewel007
ja som rada, že som sa rozhodla pre dr. Červen, ja som si radšej na neho počkala, a čím sa mi to blíži tak sa už aj začínam tešiť a zároven báť tých bolestí ale viem že sa to dá vydržať. Čo tu čítam príspevky, tak veľa báb ide do Avelane,a sú už aj zoperované, tak lutovať určite nebudeš, mne dr. navrhol velkosť od 350 ml vyššie. Môžem si dať aj 400 ml ale to sa mi zdá asi velmi vela nakolko som aj chudá, a tak radšej ostávam na velkosti 370 ml. hlavne nech sú prirodzené, tak ako chce asi každá z nás :-))

kvet11

bambulkova

máš veľmi krásne spravené prsia úplne prirodzené vôbec by som nepovedala že sú robené.... žiadne dudy obludy :)) to si len neni zvyknutá ale myslím si že keď si zvykneš tak povieš že mohla si si dať aj väčšie :)) taka mala otázočka asi budem vyzerať ako idiot čo si to mala natiahnuté na nohách pred tou operáciou?

kjana

...bože najživjšie forum tuna,
ale baby tie, co uz ste aspon pol roka - rok po operacii, povedzte, kedy ste zacali mat cit v prsnikoch, mam pocit, ze si natieram pletovym mliekom dcerinu lopticku a nie moje prsia, jeden prs mam uz od 31.maj a druhy od 20.jun, ale obidva su akoby zmrznute, co vy na to?

kvet11

ewel007

tak to sme asi viaceré nervózne keď sme hladné :)) bože inak neviem si to predstaviť ráno tam mám byť už na siedmu a ktovie kedy ma budu operovať že koľko nemôžem potom jesť ani piť.... to jedlo by mi nevadilo ale aspoň vody trošku si dať...
Sono prsníkov si myslím že tam nerobia lebo mna sa pýtali že kedy som bola na sono prsníkov že mám priniesť zo sebou ten papier,myslím si že keby ho tam maju tak nám ho spravia

february

Mery NR

tak to som tu čítala nieraz, že baby by radi šli po opke do väčších, mne doky navrhol 375 alebo 420 a ja som sa skôr prikláňala k tým menším, no žeby som na neho žmurkla, že nech to dá naplno? :))

Majka1910

Mery nr
Dakujem, ja som velmi spokojna. Je to super pocit mat prsia ;). To mas urcite pravdu ze aj keby si dam 450 sa mi zdaju male.
Musim poslat uz nove foto, lebi su zase ine..

bambulkova

february
dakujem velmi pekne, si zlata :) asi mi bude chvilu trvat, kym ich prijmem za svoje, lebo zatial su to pre mna len 2 TVRDE KAMENE :D uz sa velmi tesim, ked sem hodite po opke foto i vy a budeme si nadalej vymienat dojmy :) a tie obavy chapem-i ja som mala, to je prirodzene :)

Mery NR

bambulkova
napíš mi na forum1@azet.sk, tam ti dám svoj nick na fcb, sem to nechcem písať.
Maja1910
keby si si dala aj 450 by sa ti zdali malé :-) máš ich krásne, pekné prirodzené, nemáš čo ľutovať. mne doky na konzultačke aj povedal, že hoci koľko ml si baby dajú po čase všetky hovoria, že mohli do väčších