Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

barbinka
nepotrebujes toho vela-klasicke zakladne hygienicke potreby, nabijacku na mobil, papucky, dokonca si nemusis brat ani uterak-daju ti tam hned 3, ja som nepotrebovala ani pyzamko...a tu colu :)

bambulkova

barbinka
ja som si jednu colu vzala so sebou a jednu mi tam i dali-najma kvoli tlaku, mala som velmi nizky a celkovo som bola velmi malatna..

barbinka84

Bambulkova

Si tusim spominala, ze je dobre vziat si vybublinkovanu colu... Vzala si si nakoniec, alebo si dostala od sestricky? Vdaka

bambulkova

kvet 11
dobre ranko :) dakujem pekne, si zlata :) co sa tyka tych sexi pancusiek-su proti tromboze a mala som ich na sebe pocas celeho pobytu na klinike :)

barbinka84

kvet11

tiez stresujem,ze budem dlho ccakat,,pani to budu nervy :D dnes sa mi do rana snivalo,ze uz idem na opku a tu stisnutu hrud a strach co som mala,,,,co to budem v den opky...

bodka_

leeu
s tou galeriou je to tak, ze posles fotky prs bez tvare na galeria@zoznam.sk, nezabudni tvoj nick. zajacik ti posle prihlasovacie udaje :-)) a link, kde si mozes popozerat fotky

bodka_

leeu9

ahoj, ja idem na operaciu 15. augusta, doktor mi dal 445 ml anatomy vysoký profil. Ak uz mas deticky, tak by som sla na tvojom mieste asi do tych vacsich :-)
Ja mam inak 175 cm a 57 kg a budem mat tiez celkom dost velke, ale mensie mi uz nechcel dat, kedze ich mam dost ovisnute po kojeni...