Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gina3

barbinka84 a babulky
vy ste zlaté:)
Ja keď som išla na opku tak som si hovorila, že už aj ak sa nevydaria, hlavne že tam niečo budem mať. Ja som si vždy začiatok leta odrevala a až potom som vyliezla na kupko. Mala som z nich totálne nervy a to koľké roky. Veď ja som si už na pláži pripadala ako úchyl, stále som pozerala babám na prsa a v dobrom závidela.

gina3

rita149
tvoje sa mi vždy páčili, super práca:)

bodka
ty budeš mať tiež pekné, máš lepší základ ako som mala ja:)

bodka_

gina
stale dookola pozeram tie tvoje prsia :-D uplne ukazkove, krasne, musis byt fakt pysna na ne. Dufam,ze sa doktorovi podari vykuzlit aspon podobne na mne :-D

bambulkova

no ked som sa prebudila z narkozy-na pooperacnej sme lezali traja..
ja som povodne mala ist okolo 10-tej, no zo stresu mi vystupila teplota...uz som mala v sebe i naladovku...tak ma pekne supli spat na izbu, kde som si pospala az do pol 2, kedy prisla sestricka, ze ideme na to :) uz si potom pamatam len to, ze ma doviezli na operacku-kde bola hotova disco (uz som spominala, ze doktor operuje pri hudbe), preliezla som si na operacny stol, pichli mi injekciu a....uz si len pamatam, ako som sa prebudila v tej pooperacnej miestnosti a pytala si mobil :D

tomyum1

caute baby, pozeram, ze tu vas vela ide do avelane, ja chcem najprv dat nejake konzultacky v ba, uvidim aj podla terminov ake mi daju, v avelane sa ako dlho caka na termin konzultacky a kolko na opku? inak na avelane som este nepocula staznosti, len same chvaly...

barbinka84

Bambulkova.. Omg, ze o pol druhej.. Sak ma tam aj porazi:) tusim by som mala mat 3-4 den menzes tak by nemal byt silnyy uz:) a kolko vas v ten den bolo na opke?

bambulkova

barbinka
vobec neotravujes:) rada ti odpoviem na vsetky otazky :)ja som si predoperacne robila sama, no cenovo ma vysli priblizne rovnako, ako pytaju na klinike-keby som to vedela skor, mohla som si usetrit behacky...a s tym menzesom by to snad nemal byt problem...ved to uz ti bude koncit, nie?
Inac-kocky-riesili ste tu jedlo v den opky-ja som tiez na kliniku mala prist na 7-mu a operovali ma az o pol 2 :) ono sa to da vydrzat-ja som sa tiez bala, ze budem mat vlci hlad, no ani mi to neprislo na um...a po oke mi dala vecer sestricka BB keksiky...ale to som tiez nebola hladna, len velmi velmi smadna...