Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

gina3

uz som si nasla zopar videi na youtube a nevyzera to strasne :D prave naopak cakala som vetsiu brutalitu :D

gina3

áno, pred opkou. Ja som takéto veci pozerala ešte predtým ako som sa definitívne rozhodla ísť dotoho. Potom som prešla na toto fórum a čerpala informácie od kočiek. Ja som bola pripravená na tie najhoršie scenáre a tie sa našťastie nekonali:)

gina3

barbinka,
ja som kedysi pozerala operáciu vkladania cez bradavku a tá kočka to mala tak perfiš urobené, že by si nikdy nezistila, že ten imploš dali tadiaľ. Tak buď pokojná:)

gina3

barbinka
neboj raz sa zahojí a v konečnom dôsledku ten imploš niekadiaľ musí dnu, a citlivosť ti parnter prinavráti raz dva:):)
Ja som vkladanie neriešila, zobrala som to, čo mi navrhol doktor.

gina3

barbinka
ako keby som ich mala odjakživa. Úplne splynuli s telom, citlivosť mám super na každom mieste prska, bradavky reagujú už len na manželov pohľad čo som rada:)Ja som si myslela, že ich od strachu nedám mužovi ani chytiť aby sa niečo nestalo a úplne v pohoďke, vydržia teda dosť:):) zaobchádzame s nimi ako s prirodzenými:)

Ja mám rez pauzchou a po opke som mala v okolí jazvy smerom von k ramenám slabšiu citlivosť kože. Doktor hovoril, že je to normálne, že je to pri hocakej opke, kde sa prereže tkanivo. Teraz ako sa to zahojilo to nabieha na normál, ale v niektorých prípadoch nemusí. Možno preto niektoré babky popisujú necitlivosť pod prskom ak ho mali tadiaľ vkladané.