Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bella28

bodka
nevymyslaj, jasne ze ides :))) ja som to pozerala az po operacii, ale mne sa to take hrozne nezdalo. neboj nic, budes buuuuvat :D

barbinka84

Bodka

Ja som pozerala z dajakej ceskej kliniky a to bolo v poho:) aspon som troska v obraze;) ale pojdeeees:DD

bodka_

ewel
ahoj, no krati sa to ale neskutocne pomalyyyyy, predtym som mala pocit, ze nestiham vela veci a chcela som aby mal den viac hodin a teraz? uplne stale naschval nieco robim, vymyslam stale kadeco a ten cas stale stoji a cudujem sa, kolko veci postiham zrazu :-DD

bodka_

gina barbinka84

no ja som fakt koza, uplne zvedava som sla na youtube a samozrejme pozrela jednu operaciu :-((( a ja tam nejdeeeeeem, uplne som dostala strach, ja som uplny posero, boze :-DD

barbinka84

Ewel

V avelane sono nerobia,,, mna poslali hned na druhy den na kliniku procare kde som si zaplatila 27 eur.. Na recepcii ti povedia co a jak az budes mat o to zaujem...

ewel007

bodka barbinka

ahoj kočky :)
tak Vám sa to riadne kráti myslím na Vás a s Vami aj mne aspoň konzultačka :))

ewel007

ahojte kočky

prosím radu, ako je to teda do Avelane a to sono prs, musím mať k tým predoperačným alebo mi spravia na Avelane k tým predoperačným, kedˇže sa na to sono dlho čaka od gyn, díky moooc :)

bodka_

gina
dakujem za povzbudenie. Ja ich uz zacinam neznasat,tie moje prsia a hlavne tie podprdy vystuzene hrube...nech je uz 15. aug. :-))) vsak barbinka84

bodka_

leeu
tak v tomto pripade ti podla mna 370 staci,lebo potom po detoch ti mozno ani 700 ml nebude stacit :-DD Budes urcite spokojna

leeu9

Ahoj bodka

dakujem velmi pekne, budem musieť poriešiť tu galeriu

Tak potom teba už pomaly čaka operácia, super, nech ti všetko dobre dopadne, potom daj vedieť, ja mam ešte trochu času...ja ešte deti nemám a preto chcem ísť teraz na tých 370 ml a potom neskôr po pôrode a tom všetkom by som chcela väčšie, ale ked teraz pojdem na vyše 400 ml tak potom načo pôjdem? Vy ktoré už tie deti máte je to iné, môžete ísť na väčšie, ale myslím si, že aj tých 370 ml bude vždy lepšie ako teraz :-))