Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

february,kvet11,bambulkova

inac som very happy,zze nam to tak pekne vyslo skoro naraz,tie co ideme k dr Mladekovi:D

barbinka84

ewell

no ona sa ma pytala,ze kedy som mala naposledy sono,,,ja ze nikdy :D tak,ze si mam povedat obvodnemu,ze ma posle,,,ale ja uz si doma neplatim zdravotne ,tak by to bolo zloziteee,,,,tak mi povedala,ze na tejto klinike,,,maju tusim stredu a mozno este jeden den od 9,,specialne zabookovane pre kliniku avelane,,,s tym ,ze si len zaplatis ten poplatok,,takze ja som na konzultacke bola v utorok a hned v stredu na sone a ostatne vysetrenia budu v den opky,,nemam cas ani naladu behat hore dole :D

february

tomyum1

ahoj, to sa len teraz tak nejak prihodilo, že je tu asi 4-5 kočiek,čo idú do Avelane, inak ja keď som čítala celé toto fórum, tak tam boli možno len tri baby :)
Ale keď chceš vedieť, ja som čakala na konzultačku cca 3týždne a za mesiac sa dá termín opky, možno týždeň hore-dole,ale nejaký termín sa dá vždy dohodnúť si myslím, doky hovoril, že skôr pred a po vianociach majú narvaté,vieš darčeky od ježiška :D

bella28

bodka
to si nemusis ani pytat, to ta hned ponuknu :DDD ono na nieco to je dobre, no vsak aspon mi to ubehlo, teda lebo po nej neviem nic :)))
ale ked ja neviem ci davaju kazdemu rovnaku. lebo ta kocka co tam bola so mnou si pamatala vsetko uplne, jej to inak zabralo, tak neviem ci jej dali to co mne, ci nieco ine, neviem ako to funguje

bodka_

bella28
no ja na taketo nemam zaludok, :-)) radsej som to nemala pozerat. Nevadi, nastastie mi daju tu tabletku, myslela som, ze ju nebudem potrebovat, ze budem uplne statocna :-DD ale po tom videu si budem pytat aj dve :-DD

ewel007

barbinka84

dakujem ti moja mooc za odpoved lebo už som debil s toho a to si sa hned pri konzultacii pýtala, ano mam o to záujem, kedže sa na to sono inde dlho čaka a nechcem kvôli tomu odďalovať opku, a to ťa hned na druhý den po konzultácii poslali? a to predoperačne je v den opky?

bella28

laila
prepaaac, ja som to naozaj prehliadla, lebo tu sa tak vela piiiise, ze ja niekedy nestiham vsetko sledovat :))))
no ale k veci, pri operacii bol dr. Cerven a tiez dr. Koperniech (teda dufam ze som nejako nepoplietla jeho meno) nie ze by som si to z toho oblbovaku pamatala, ale mam to pisane aj v papieroch, normalne kto ma uspaval, operoval a ktora sestra.
bol potom aj pri prevezovani, a teraz ked som bola na kontrole tak bol tam len on, dr. Cerven ma dovolenku. je velmi zlaty a mily. a odpovie fakt na vsetko :))) aj ked som sa pytala uz na totalne hluposti :DDD

bambulkova

kocky
chcem sa spytat-tie, co mate po opke-kedy ste sa odhodlali na dovolenku? Ako dlho po opke? Premyslam, ci koncom augusta nespachat aspon Chorvatsko, no ked si predstavim 9 hodin v aute...ale láka ma to...