Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smalfot

Barbinka 84 - tá cena čo som písala ja, je kompletne za všetko /opka,imploše,anestéza,1 noc hospitalizácia,podprsenka,pooperačné kontroly,.../. Inak tá hospitalizácia čo si písala je hrozne vysoká. Ja si chcem priplatiť ešte 1 noc navyše a Dr. mi povedal, že keď som u nich operovaná, tak dalšiu noc navyše budem mať za 63,-€

barbinka84

Smalfolt

Presnejsie: cena operacie s modelaciou 1800. Po zlave 1350
Implose 1250
Hospitalizacia 280
Pradlo 60
Anesteza 360
Vysetrenia 80
Spolu 3380

smalfot

Barbinka 84 - písala si že zväčšenie s augmentáciou 3.300,-€ po zľave ? Nie je to trošku moc? Ja som bola na konzultačke u Dr.Tršku - predbežne mám mať augmentáciu s kvapkovitými implantátmi za 2.700-2.800.Išla som tam na doporučenie kamošky a tá mala zväčšenie s modeláciou tiež s kvapkovitými implantátmi za 3.150,-€ bez zľavy /?/

february

barbinka84

no to je už 5 a sa mi zdá, že ešte nejaká baba tu písala, že zvažuje ale nejdem hľadať dozadu, tak bambulka to má už za sebou a very beautiful prská,tak som hneď pokojnejšia

bambulkova

ja musím týždeň po opke nastúpiť do práce, tak Ty určite zvládneš dovolenku, veď to už budeš mať min cca 6 týždňov po opke,ale tie čo sú po Ti poradia, ale určite budú so mnou súhlasiť :)

barbinka84

bambulkova

ja planujem 3 tyzdne po opke ist autom do londyna,,t.j asi 20 hod,,,zalezi od deti :)tak to urcite musis zmaknut :D