Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

Majka1910

ďakujem za info.
Snažím sa zaistiť si odvoz do BB na kontrolu, nechcem tam cestovať autobusom s polepeným nosom a ešte aj nejakými modrinami okolo nosa (asi to nebude extra pohľad)

ewel007

Dobre ranko kočky :)

Viete mi písnuť kolko ma vyjde teda v Avelane dr. Mladeka nakomplet aj s predoperačnými, to viem že je 80e :)) ta opka, chcem gulate imploše, teda ak už nestihnem zvalu 25%, aspon orientačne, lebo zase som pomýlená, kedže už s tým sonom som to začala riešiť :)

barbinka84

kvet11

vobec nie si divna :D ja si myslim,ze to tak citi kazda jedna z nas :) ja sa skor bojim len,ze by neboli obrovske a hlavne aby som to potom zmakla s mojima dvoma drobcami :D

a veru skoda,ze nam to nevyslo tak,ze sa uvidime...ale february budu prepustat domov 15 aug a ja mam vtedy opku,,,tak budem dufat,ze aspon nachvilku sa stretneme :D

bella28

laila
:) no ja neviem co presne robil, viem len ze bol pri cervenovi ked ma operoval, ale tak neviem ci aj on nieco robil ci nie.

kvet11

barbinka84

len sa tam všetky tak prestriedame že sa ani nestretneme škoda že nám niektorej nevyšiel deň operácie rovnako.... potom si tu budeme v galérke ukazovať naše nové sexi prsia :))) hrozne som na nás všetky zvedavá :))

kvet11

bambulkova

:))) no pánečku to už len dúfať nech neni vonku nejake extrémne teplo lebo to bude asi trochu zabijak tie pančušky v horúčavách.... ved ako tak čítam to kludne stači ked budem len v nohavičkách a v tej ich podprde a ked dostanem ešte sexi pančušky tak som už cela oblečená :))) ty si čo mala v nemocnici na sebe??

kvet11

barbinka84

ja sa aj tešim potom ma to nejak prejde dostanem s toho strach alebo už su také dni že to beriem ako samozrejmosť že som sa tak rozhodla a bude to tak. No ja som strašne divná ............