Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LadyMoni

Babarella
ahaa :) tak super a kolko ml? lebo ja som tiež nerozhodná dal mi 375ml ale rozmýšlam či radšej nie menšie.. 350 ml:) aby som nemala bomby, aj ked svoje mám jednotky :)

Barbarella

Majka1910

dobre si pamätáš :-)
aby som sa uistila, bola som na ďalšej konzultačke teraz v júni a nakoniec sme to trochu zmenili, takže by som mala mať ES okruhle 350 ml a vysoký profil (pôvodne to malo byť presne to, čo máš ty)
ja som veľmi nerozhodná, váha váhavá, už to chcem mať za sebou, lebo budem donekonečna špekulovať (myslím, čo sa týka veľkosti)

LadyMoni

makka 1910
ved ja ešte aj tak chcem íst za ním a upresniť velkosť tak sa ho na to spýtam :) lebo nechcem mať 2 skaly :D:D

Majka1910

LadyMoni
ja som tiez pocula nieco o tom ze sa naplnaju na 50,75 alebo 100% ale tak isto som sa vobec s doktorom o tom nebavila. On vybral a ja som odsuhlasila :)

LadyMoni

KOČKYYYY a chcem sa spýtať či sa u Dr. Červeňa vyberá aj mäkkosť implantátov. Lebo som o tom počula ale nič také mi nevravel. Ďakujem.

Majka1910

Barbarella
no ved jasne, urcite je lepsie zohnat si nejaky odvoz autom. aj pre teba to bude pohodlnejsie. ja som tiez zhanala auto, lebo vlakom by to bolo strasne. a uz mas po operacii? ci estelen ta caka?