Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

kvett11

prosím ťa kolko budeš paltiťi za gulate v Avelane? ideš k Dr. Mladekovi? dávaš si tam aj predoperačne??

february

barbinka84

bambulkova ak si dobre pamätám, mala ísť dnes na kontrolu, tak snáď dá vedieť čo nové
a ešte ma napadlo, že aj cleopatra123 ide do Avelane tuším 3.9. a aj lucia3110, tak je nás viac

lilabmw

bambulkova

kolko mas po opke?zalezi ci sa chces opalovat hore bez ked nie mozes ist aj teraz nevidim ziadny problem teda pokial uz nemusis nosit pooperacnu.

ewel007

bodka

ahojček prosím ťa ty budeš kolko platiť za opku v Avelane u dr. Mladeka?, teda viem že stihaš aj tu zlavu, a budeš mať gulate či anotomické? lebo viem že su gulate lacnejšie a mne sa páčia tie a aj by som ich chcela, aby som asi približne vedela :) dakujem :)

Majka1910

LadyMoni
ja mam uz mesiac po :). dali sme 310 ml. kludne chod do tych vacsich, nevahaj aby si potom nelutovala. doktor urcite vie preco ti to navrhol.

Majka1910

Barbarella
tak si sa bola este uistit :) no super teda, tak nakoniec ides do vacsich. vies co ja keby som isla este raz tak dam aj ja o trosicku vacsie. a neboj zachvilu je september a uz budes mat po. ja ma zajtra presne mesiac, ani si to neuvedomujem ze je to uz taka doba.
a inak aj ja som vahy :)