Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

ewel
v pohode,ja som tiez uz domotana kto kedy ide :-))))
jedna kocka tu pisala ze ide 13.8 na opku a sa mi tak zda,ze tiez do Novamedu,nepamatas si nahodou?

bodka_

myshka001
ano budem mat anatomicke a bude ma dr. Cerven operovat a vyjde ma to 2800 eur,v tom je zahrnute aj predoper. vysetrenie u nich. Aj ty ides k nemu? ak hej,kedy?

cleopatra123

february
no ved potom sa uz asi nebude opalovat az na rok :-)
ja sa uz hadam neviem dockat viac ako ona kedy to uz bude mat za sebou a pojdem ju okukat :-)

february

cleopatra123

ale však čo bude doma behať z izby do izby ako tiger v klietke? veď nech si ešte užije slniečka, od zajtra bude uväznená v podprde a pri vode aspoň nato tak nebude myslieť
ani ja nejak tieto dni nestresujem, už ma to nejak prešlo a len odškrkávam dni v kalendári
tie vyšetrenia sa mi nejak nezdajú, fakt lacno, ale možno si vybavila cez obvoďáka, v každom prípade ja nato nemám čas a som rada, že mi to tam urobia

cleopatra123

a pytala som sa jej co ju vysli predoperacne lebo ona si robila sama nie v avelane a ze vraj 15 eur platila na internom ze tam jej brali aj krv to ju vyslo este celkom lacno

cleopatra123

february
vies co zatial nestresujem akosi mi to este uplne nedochadza :-) ako keby to nebola ani pravda to zacnem az neskor
jasne ze dam vediet aj ja som zvedava ja by som na jej mieste uz mala preifarktove stavy a ona je niekde pri vode a nabera bronz :-)

february

cleopatra123

ahoooj, no ja to mám normálne popísané v kalendári :))) len som si Ťa zmýlila najprv
tak potom informuj aj širokú verejnosť ako dopadla, vieš, sme zvedavé :D
a ako čakanie? ešte nestresuješ?

cleopatra123

ano cleopatra123 ide 20.8 :-) february dobre si pamatas ale zajtra ide moja kamoska tak som zvedava povedala som jej ze hned ako bude vladat nech mi da vediet ako to preziva :-)

veverka6

Ahojte baby :)

už dlhšie vás tu chodím snoriť, lebo takisto uvažujem o viditeľnom náraste môjho hrudníka :D keď tak pozerám, fičí tu najmä Avelane a Dr. Červeň. Chcela by som si ich porovnať či už cenovo alebo dĺžkou čakania, tak vás chcem v tom poprosiť o pomoc, ktoré to už máte úspešne za sebou, aby ste mi prezradili koľko vás to stálo a ako dlho ste museli čakať :) Ďakujeeem