Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodka_

ivava
ja budem mat eurosilikony a co mam ja cennik od novamedu, tak rozdiel medzi gulatymi a anatomickymi je okolo 300 eur

nanka

barbinka, smalfot dakujem.uz sa mi blizi konzultacia hura. tak som chcela byt informovana lebo som dost chuda,tak predpokladam,ze sa mi tam vela nezmesti:) rada vas citam vsetky.

february

bodka_

ja idem o kúsok skôr ako Ty, 13.8. do Avelane a budem mať anatómy 375 alebo 420, rozhodne sa pri opke
a pre baby, ktoré porovnávajú, termín som dostala cca o mesiac od konzultačky a cena je 2770e, v tom je opka,imploše, anestéza, podprda, všetky kontroly, 2 noci
+ 8Oe ma vyjdú predoperačné na klinike, ale to si môže každá baba vybaviť aj sama

Myshka001

bodka_

a nevieš mi rozpísať tie sumy konkrétne? moc by mi to pomohlo aby som mala prehľad :D no ja idem este len v zime na konzultačku :( ty už budeš mať opku teraz niekedy?? :)

smalfot

Veverka6, ja idem v BA - Dr.Trška - cena s anatomickými implantátmi do 2.800,-€ za všetko / operácia+1 noc+anatomické implantáty+podprsenka+pooperačné kontroly/. ja mám termín na jeseň,lebo som chcela. Ale keď sme sa bavili o možných termínoch, tak mi hovoril, že sa vedia prispôsobiť a v prípade potreby vytvoria nové operačné termíny. Takže termíny dávajú štandardne do 2-3 mesiacov, ale v prípade potreby aj do 2 týždňov.
Nanka - presne to isté som sa pýtala, ale doktor mi povedal, že cena nezávisí od veľkosti implantátu, pokiaľ je vybratý podľa katalógu. Že cena by bola vyššia iba v prípade, že by sa implantát musel vyrobiť na mieru.

nanka

baby ak by ste mi vedeli povedat, to cena sa rozlisuje aj podla velkosti? to,ze sa rozlisuje podla toho ci su gulate alebo anat, to som tu uz citala. ale ci aj podla ml sa to rozlisuje? dik

bodka_

veverka6
u dr.Cervena sa dlho caka,ale podla mna sa oplati pockat. ja idem tiez k nemu a budem mat anatomicke, co ma vyjde asi 2750 eur,keby si mala u nich gulate tak tie su o 300 eur lacnejsie. V Avelane je vyhoda,ze necakas tak dlho ale cenovo neviem ako to je tam.