Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

super babenky, hlasujte, už len za tú odvahu, že sa prihlásili sa klaniam, ja by som na to tiež nemala "gule" :)
a nemá každý možnosť zohnať taký balík penez aby si to mohol dať urobiť
ja vravím, že keď vysolím tie prachy, nebudem mať už ani na nové podprdy :D

bodka_

ivava
ja som sa na konzultacii tiez pytala, aky je medzi nimi rozdiel a povedali, ze ziadny. Pytala sa ma, ktoru znacku mam radsej, ci adidas, ci nike :-))) ze tak je to aj so silikonmi....ide len o pocit, ktore meno znacky sa ti asi viacej paci.....

ivava

Bodka
Sory ale som v Anglicku a vsetky papiere som si nechala doma tak ti nemozem napisat...
Inka baby co myslite ktore silikony su lepsie nagory alebo eurosilikon...

cleopatra123

february
hlasovala som :-) inak prave vdaka tej sutazi som sa dozvedela o avelane ale do sutaze som sa neprihlasila nemam na to odvahu :-) ale zato som tam hned volala a prihlasila sa na konzultaciu teda hned po dohode s manzelom

kvet11

ewel007

operovať ma bude Mudr. Mládek, na klinike si dávam robiť aj predoperačné tie stoja tých 80€ a zo všetkým aj zo zľavou ma to bude stáť 2550€.... zľava sa vzťahuje iba na operáciu ktorá je 1200€ bez zľavy takže po odpočítaný 25% to je 900€. bez zľavy by opka vychádzala 2850 :))

bodka_

myshka001
tak ja platim za silikony (anatomicke) 1020 eur, za pooperacnu podprsenku 53 eur, a za operaciu samotnú 1678 eur, plus predoperačné vyšetrenie 45 eur asi.
Ale neboj, oni ti tam vsetko povedia okolo toho, aj ti dajú papiere, kde si to vsetko môzes pozriet :-))

bodka_

ivava
pozerala som teraz aj nagory, rozdiel medzi gulatymi a anatomickými tejto značky je presne 310 eur

eurosilikony je rozdiel presne 290 eur, aspon taketo ceny som dostala ja, neviem, ty máš iný cenník?