Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

February

Az 10 teho,,, vcera som sa stretla s jednou znamou co bola 2 mes dozadu na opka a vsetkym nam ukazala prsia:) tak sa tesim

lilabmw

ja netvrdim ani Dr. ze su zle len proste Mcghany a Mentory su najdlhsie na trhu to si mozes aj na nete precitat a tie urcuju smer aj pre ostatne znacky.A aj moj Dr. pouziva Eurosilicony ale sam povedal ze ked mi moze poradit tak ti nie ze tie ostatne su kvalitnejsie.To znamena ze euro si tiez dobre ale nie az tak ako tie americke.Eurosilicony su francuzske.

www.omlazeni.cz
aj na tomto fore sa vela docitas o znackach a kvalitach

Zuleko

Majka1910
Ťažko povedať či sú mentory, nagory a mcghany najlepšie..to,že sa používajú najčastejšie neznamená ešte,že sú najlepšie.Ja mám napr.nagor a som veľmi s nimi spokojná,akurát je pravda,že na dotyk sú tvrdšie ako iné implantáty,ale podľa mňa sú určite dobré aj Eurosilikóny,veď sú to jedny z implantátov,s ktorými sa najčastejšie pracuje.

february

barbinka84

mi nevrav,mne sa teda nezvykne moc snívať,ale teraz skoro stále o ceckoch, o klinike, biele plášte a pod kraviny :D
Ale tiež sa každý večer vrtám v galerke, tak sa niet čo diviť
neboj, ujde to ani sa nenazdáš, mne tie dni ubiehajú rýchlo a ani nestíham byť nervózna, zatiaľ v poho
A Ty kedy prilietaš?

Majka1910

lilabmw
ja som toho nazoru, ze kazdy doktor si obhajuje znacku ktoru pouziva on. Ak by napr. ES neboli take kvalitne tak urcite niesu tak dlho na trhu a nepouzivaju ich najlepsi doktori.

lilabmw

Dr.Csendes aj Ocenas.A tie Perthese ci ake to su to su take najlacnejsie tak tie vobec neodporucaju tie ani zaruku tusim neposkytuju.Aj cenovo su lacnejsie Eurosilikony ako mentory nagory a mcghany.Tieto tri znacky su na trhu dlho a poskytuju siroku skalu zaruky aj kvality.Su to americke znacky tusim vsetko.

lilabmw

ivava jednoznacne nagor,eurosilikony su len priemer to mi aj Dr. povedal ze tie nie su tak kvalitne ako nagor mentor a mcghan takze ak vahas urcite nejake ine .

barbinka84

february

uz asi prestanem pozerat galerku,citat forum,,,bo mne sa uz druhu noc sniva stale dookola,,uz mi z toho hrabe !! a to este 3 tyzdne OMG!! :D