Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

LadyMoni
Vobec sa neobavaj, on to ma tak v oku, ze vie presne co ma spravit.. ja na konzultacke som ho presviedcala, ze to lave poklesnutejsie mam aj vacsie, vzdy som to tak vnimala a on ze je len padnutejsie.. Ked ti povedal, ze je vacsie, mozno to vyrovna roznymi velkostami implosov.. Ako ste sa dohodli? Alebo este ides na jednu konzultacku? A kedy ides na opku? Prepac, uz sa mi pletiete, kedy ktora ide :)))

february

Mery NR

no chlapi sú prípady, jasné že teraz neprizná, vidieť mu tak do hlavy, čo si naozaj myslí :D
Muži všeobecne nechápu naše komplexy, ale ak žena stále rieši takýto problém v svojej hlave tak nebude nikdy spokojná, tak nemali by nás podporiť aby mali doma spokojné,usmievavé ženušky?
Ale fajn, že to máte za sebou a klobúk dole, že si si presadila svoje,ako správna baba :)

zajacik_006

nanka
ja som už vyše rok a pol po opke a vôbec necitím,že mám v sebe imploše,mne skôr príde ako keby tam boli od začiatku.Na bruchu spávam úplne bez problémov a práve naopak,vychutnávam si ten úžasný pocit plnej a pevnej hrude.

Mery NR

february
tak za tých 10 rokov čo sme spolu toto bola naša prvá kríza, nevedel to vôbec rozdýchať, pochopiť ma, prečo prská tak veľmi chcem, trvalo mu to síce asi 2 mesiace ale už je to za nami, ako keby sa to ani nestalo. všetko funguje ako pred tým, ale keď sa ho opýtam mi stále povie, že jemu sa moje origoš viac páčili..

february

Mery NR

a Tvoj drahý sa už s nimi stotožnil? Sa mi zdá, že si vtedy písala,že nebol nadšený Tvojim rozhodnutím :)

Mery NR

Majka1910
ja mám jedno prsko tiež nižšie a zdá sa mi mi, že je celkovo väčšie ako druhé, hlavne prvé 2 mesiace to bolo dosť vidieť, na začiatku ma to riadne štvalo ale teraz ten rozdiel už vôbec nevnímam. je to normálka, že si ich teraz sleduješ a vidíš tam rozdiely, čo by si iný ani nevšimli ale uvidíš, že časom ťa to prejde a aj keď nebudú na 100% dokonalé pre teba budú tie tvoje najkrajšie :-))

Majka1910

gina3
no doktor mi ho hned na druhy den podlepil lebo sa mu zdalo nizsie trosicku, ale ja som vtedy rozdiel nevidela. zacala som to pozorovat az teraz.. :(

nanka

baby mna by zaujimalo, tie ktore uz mate dlhsie po opke (ak sem este take chodia,ze ano:) ked uz maju problem vyrieseny) napriklad nejaky rok-dva ci si to stale uvedomujete,ze mate v tele vlozene nieco cudzie, ci pri niekotrych pohyboch sa aj po takej dlhej dobe implose v tele ozvu alebo ako...ak ma chapete ako to myslim. alebo je vsetko ako predtym, len uz nie je plochost,ale krasne tvary :) ?