Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

kvet11

máš pravdu, nerieš, veď si videla aké nádherné urobil bambulkovej a Ty máš tiež dobrý základ, budú super

gina3

Majka1910,
myslím, že to bola Nelly, ale neviem ako to dopadlo.
A ten pokles si postrehla až teraz, či sa ti to zdá od opky?

LadyMoni

bimbi
Dakujem za odpoved, nechcem menit nagory ked su tvrdsie :) len tu velkost si s nim upresnim.. A aj ty si mala jedno prsko poklesnutejsie? Lave mam aj o nieco vacsie, lebo mne to cerven povedal,ale nevravel ako to budeme riesit. Ja nemam ani dieta, ani neplanujem zatial :-) dakujem za odpoved.

kvet11

february

myslím si že nebude nám dlho trvať aby sme ich prijali za svoje, podľa mňa si velice rýchlo zvykneme na ne a budeme chodiť s úsmevom na tvári :))
Vieš čo už to nejak neriešim tie anatómi pozerám galérku a aj tie guľaté sa vedia pekne prispôsobiť a vyzerajú aj ako anatómi tak uvidíme po opke :)))

Mery NR

baby kde si kupujete podprdy? doteraz som nosila 75C, ale mám ich moc voľné na obvode, takže potrebujem 70D, lenže takú veľkosť v obchodoch ako Gate, New Yourker, HM vôbec nemajú. z netu bez skúšky si nechcem objednávať. 70 majú všade len A a B, to veľkosť 70D fakt nikde nedostanem?
zajacik posielam fotky skoro 6 mesiacov PO :-) fotené dnes v kabínke :-)

february

kvet11

jasné,že je ťažké vybrať, všetky majú rovnaký problém - nemajú prsia,ale tak aspoň jednej sa splní sen
a to máme skoro všetky problém s tým, či nebudú veľké, ale myslím, že je to len zvyk, keď Ti tam kde teraz nemáš skoro nič vyrastú hríbiky :), ja ich asi budem najprv schovávať ale časom sa to spraví a prijmeme ich za svoje /dúfam/

kvet11

barbinka84

tak to som inak rada že to tak necítim len ja ale aj ostatné kočky :))) ale neboj drobcov určite zvládneš a ak su už v takom veku že su trošku samostatný tak by to malo byť v pohode si myslím :)..... inak aj ja mám strach s tej veľkosti či sa mi nebudú zdať moc veľké a či nebudú zavadzať ale myslím že všetko je len o zvyku

kvet11

february

tiež som zahlasovala ale vyber je veľmi ťažký ja by som to dopriala každej jednej.... inak som si myslela že nie je až tak veľa báb bez pŕs ale som sa mýlila ja nás veru až,až.... keby si mohla každá splniť taký sen čo potom túži...

Majka1910

baby prosim vas, ktora holka to mala pokles na tom jednom prsku? neviete ako to s nou dopadlo? ci musela ist na tu reoperaciu?
mne sa zda ze jedno mam nizsie ako druhe, aj ked priatel hovori ze nie. aj sa mi zdaju kazde ine :(