Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gina3

kočeny,
neexzistuje žiadny rebríček kvality implantátov, teraz sú už všetky vysoko kvalitné, rozdiely sú v tvare, označeniach, v povrchových úpravách. Tieto firmy sa navzájom špiclújú, porovnávajú technológie...
A cena = marketingová politika!
Je scestné tvrdiť, ktoré sú a nie sú dobré, ani jedna ste pri ich výrobe nestála, nevidíte do ich programov atď...
Jediné čo môžte je veriť doktorovi, ktorému ste do rúk vložili svoje zdravie!

february

bambulkova

tak to teda sú excelentné, musím súhlasiť, Ti to prajem a to je super že už nemusíš lepiť a v podprde vydrž tak už polku máš za sebou, aj si Ťa fotil?
No veru nech to uteká, nech máme aj my ďalšie nešťastnice už po :(
a na dovolenku si sa nepýtala či môžeš ísť?

Majka1910

LadyMoni
vobec nicoho sa nemusis bat. ja mam tiez ES a aj vela bab tu z fora a som maximalne spokojna. keby to bola nejaka zla, nekvalitna znacka tak ju doktor cerven urcite nepouziva.
www.estheticon.sk
tu mas aj vyjadrenie doktore cervena.

bambulkova

ahojte, kocky
vcera som bola na kontrole, konecne ma celu poodliepal, skonstatoval, ze opka sa velmi vydarila a prsia su excelentne. Jazva je vraj velmi pekna, uz ju nemusim lepit. Velmi ma to potesilo :) No a podprdku mam nosit este nejake 2 tyzdne (bohuzial i ten pas...). Dalsiu kontrolu mam o mesiac-28.augusta :) ked som sa ho pytala, kedy prsia zmaknu-tak ze o 3 mesiace..joooj, uz aby to bolo...lebo su fakt ako 2 balvany :D
Mery NR
...cica mica...skoro som odpadla, ked som uvidela tvoje foto na FB...akoze kocica neskutocna a mas nadhernu rodinku :) ved popiseme tam :)

LadyMoni

baby!
A dr. Červeň robí aj s inými silikonmi ako s ES. Lebo mne dal doky hneď ES, ani nevravel, ze pouziva inu znacku, alebo ze si mam vybrať. Normálne ste ma zneistili :/

february

barbinka84

no asi nechodí na tie správne fóra:)))
tu sa dá získať toľko informácií, až mám z toho niekedy guláš, ale to "najdôležitejšie" nám je jasné: že treba veriť doktorovi, že máme ísť do väčších a že smelo do toho! xixi
o negatívach nehovorím, nechcem privolávať nič zlé :)

angie77

...strašne vela sa tu človek dozvie, všetky potrebné info, ale mňa a určité aj iné babenky ktoré čakajú by zaujímali aj také pikošky :) ako napríklad prvé kontakty s ludmi ako reagovali, čo manželíkovia alebo priatelia, rodina, práca atď. :))
teda zaujímal by ma taký život po operácii, hlavne v čom sa Vám zmenil a pocity:) možno nejaké super situácie ktoré ste zažili s novými prskami :)

Majka1910

baby
prosim vas kedy asi ste zacali nosit vystuzene podprsenky? aby to nahodou neposkodilo nejako tvar alebo co..

barbinka84

february

ona bola v ke....vyzerali celkom pekne :D ale hlavne som sa vsetko povypytovala co som potrebovala,,,a sme zistili,ze ja viem skoro viac nez ona o tom vsetkom,,,xixixi :d

february

lilabmw

ja budem mať anatómy, stredný profil 375 alebo 420, doky rozhodne pri operácii, ak som dobre počúvala na konzultačke :)neviem, či to nie je dosť,však nechám na neho nech posúdi, ja budem sladko spinkať
No viem, že prvé dni budú ťažké, ale však s tým treba rátať, vydržíme
Tak pridaj nejaké fotečky, nech môžme závidieť, ano pozerala som Ťa, na začiatko to vyzeralo gulatejšie, ale neskoršie fotky by som ani nepovedala že gulaté, záleží dosť aj od spodného prádla, čo si z nich urobíš :)