Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

bambulkova
tesim sa s tebou, ze je vsetko v poriadku. somrada ze si spokojna, ale ved mas byt s cim. uz len to nejako vydrz v tej pooperacnej a potom huraaaa vystrihy

bimbi

Bambulkova
Dakujem :) no vzhladom na moj otras zaklad som velmi spokojna, hoci doki uvazoval pri konzultacke aj o modelacii, ja som mala na lavom pokles oproti pravemu a bradavky mam od prirody dost nizko, tak mi kukaju dole :)) ale povedal, ze skusime lave podvihnut a uvidime, ci to bude stacit.. Mne to teraz vrta v hlave ci sa na tu mini modelaciu este dat, take 2cm vyssie tie bradavky by boli super, ale moc sa mi do toho uz nechce.. v podprde su super a muz je uz aj z tychto uplne hotovy :DD, tak uz to asi necham tak
Baby
Co ste este nekojili a mate pekny zaklad, vsetky budete mat prekrasne prska , vacsie umenie je urobit z vykojeneho a chudnutim zdevastovaneho zakladu opat krasne prsia..

Majka1910

bimbi dakujem,
ja uz nosim normalnu s kosticami, len ked idem kupovat tak je aj problem - vsetko z vypchavkami. ale vdaka bohu taku uz nepotrebujem :). co sa tyka tej pooperacnej ja si ju davam len na noc, lebo mi je akasi volna, a nie je moc pohodlna, tak radsej nosim normalnu.
dnes mam inak presne mesiac po operacii :)

bambulkova

bimbi
inac-pozerala som Ta v galerke-mas ich uplne nadherne...prirodzene..i ten prechod vo vrchnej casti uplne plynuly..krasa :)

bimbi

Majka1910
Ja som si najprv kupila jemne vystuzene s kosticami a po 3t.-ako baby od Cervena- na den zacala nosit, ked som niekam isla, akonahle som prisla domov, sup pooperacna, v nej mi bolo najlepsie( mimochodom doteraz v nej spavam :))) viac vystuzenu, prip. push-upku najskor po 2-3 mes. ked budes citit, ze prska uz zmakli, idu pekne k sebe a teba v tej vystuzenej nic netlaci, skor ti aj tak budu take podprdy nepohodlne..

bambulkova

bimbi
dakujem :)))ja uz som sa s nimi stotoznila, to bol len prvotny sok z velkosti-kedze som bola cely zivot plocha. Ja som s velkostou fakt spokojna, mne to uplne staci-pre mna bola prvotna poziadavka prirodzenost a to sa mi splnilo :) ty uz si kolko po?

bimbi

Bambulkova
Gratulujem k prskam, su krasne, mozes byt spokojna! A tym , ze su mensie a ty chuducka, budu uplne ako tvoje, nikto nebude hadat, ze su urobene :) .. len aby sa ti casom nemalilo :)))

bambulkova

february
dakujem :) a fotit budeme az o mesiac :) na dovolenku som sa pytala, povedal, ze vsetko zavisi od toho, ako sa budem citit, ze by nemal byt ziadny problem :)
Spatne som si citala prispevky-dakujem vsetkym kockam za pochvalne slova, som fakt stastna a nelutujem, ze som sa na to dala, preto baby, smelo do toho! A kazdopadne moja malicka rada-nepozerajte pred opkou ziadne videa z jej priebehu-je to celkom zbytocne a stresujuce...tam ukazuju cely priebeh, ktory vy realne bezbolestne odspite a zobudite sa az po vsetkom...:)

bimbi

LadyMoni
Aj mne dal dr.Cerven ES bez toho, ze by sa pytal, ci tato znacka mi vyhovuje.. ale mna ani nenapadlo to riesit, povedal, ze s nimi rad robi, tak to nebude nijaky ausus.. Teraz my, co mame ES posobime, ze mame potrebu ich obhajovat, ale ja si myslim, ze odbornik takej kvality si neposkodi svoje meno a reputaciu implantatmi, kt. by neboli kvalitne ako ine a kt.by sposobovali po par rokoch neplechu.. ved by bol sam proti sebe! Tak sa neboj! Ale ak mas pochybnosti, kludne to zmen, len nagory su tvrdsie na dotyk, a s inymi neviem, ci Cerven robi..