Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LadyMoni

bimbi:
nie, povedal iba ze je poklesutejšie, že proste každé je iné, ale dal mi rovnaké imploše.. tak preto sa pýtam či to vie nejak vyriešiť.. Lebo ja viem že jedno je väčšie, ale on povedal že poklesnutejšie.. Preto chcem ešte raz ísť za ním a upresniť si to aj mu tú asymetriu povedať, že ako to chce riešiť.. ja mám termín v marci :)

LadyMoni

bimbi:
nie, povedal iba ze je poklesutejšie, že proste každé je iné, ale dal mi rovnaké imploše.. tak preto sa pýtam či to vie nejak vyriešiť.. Lebo ja viem že jedno je väčšie, ale on povedal že poklesnutejšie.. Preto chcem ešte raz ísť za ním a upresniť si to aj mu tú asymetriu povedať, že ako to chce riešiť.. ja mám termín v marci :)

barbinka84

diewcence casto sa tu spomina velkost 70d...nieco sa mi mari ,ze doki vravel,ze budem mat aj ja taku velkost...to je cislo 3-4 ? akoze vobec netusim...

barbinka84

bimbi

takze az po cca 5 tyzdnoch to uz bolo v pohode s drobcom ? bo ja mam tiez este male deti 16 mesacneho a 3 rocneho,,,,,a mensi sa na mna rad vesa,skace ,objima tak vobec netusim ako to bude :D lebo len do 3 tyzdna budem mat pomoc a potom to uz bude len na mne...
inak mne bude dr robit aj tu modelaciu ,co si spominala,ze si mala mat aj ty,,,ale podla fotiek ja mam viditelnejsi pokles nez si mala ty...

bimbi

Kvet11
Ja som po mesiaci uz zdvihala ruky normalne, aj skor, po mesiaci-5tyz. som uz zacala zdvihat mojho 12 kg syna..
Mary NR
Fakt su krasne tvoje prska, ale to boli uz od zaciatku :) Rozmyslala som nad tym tvojim muzom, ze s tvojimi origos si sa mu vraj viac pacila.. Predtym si bola s nimi take dievcatko, ale teraz si s novymi riadna samica :)))

kvet11

february

bambulkovej urobil nádherné prsia úplne prirodzené ako keby boli jej. ona ma tušim tiež guľaté alebo si to mýlim? Už mám tu s toho všetkého aj chaos :))

Baby tie čo už máte po opke chcem sa spýtať po mesiaci ste už mohli zdvíhať ruky hore v pohode? Viem že u každej z nás je to individuálne ale aspoň tak orientačne kvôli mojej práci to chcem vedieť....

Majka1910

Mery NR
dakujem mery za podporu. no ved uvidim co mi povie na to doktor na kontrole, sice idem az 17. augusta, snad nebude uz neskoro. inak u teba nevidim rozdiel ziadny a prsia mas fakt nadherne.

february

Mery NR

krásne ich máš, naozaj super a nech mi ten Tvoj nič nevraví, kočka si a suprové spodné prádielko

vďaka všetkým kočkám, ktoré pridávajú fotky aj po mesiacoch, je vidno ako sa tie prská tvarujú a ich konečný tvar

leus

mery nr
pekne ich mas, uz nevidno ani to zdvojene prso co si mala pred tym problem...opalujes sa hore bez, este si prelepujes jazvy? Ty mas tiez rez pod prsom ni?