Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Barbinka
A este k tej velkosti.. Ja mam 370ml anat. vysoky profil, po opke som mala 94 cez prsia a podprdy 75D.. Ako odpuchli, mam 92cm a podprdy 75C, tak sa neboj aj keby boli po opke prilis velke podla tvojho vkusu(a to urcite budu sa ti zdat), tak po 2-3 mes.budu akurat.. Mne sa zdali akurat podla mojho gusta tak po 2 mes. a teraz skoro po 5mes.sa mi zdaju malo.. Aj doki sa smial, ze mi bude malo ako kazdej a to som chcela mensie :)Tak sa neboj ! (vazim 56kg, 169cm)

bimbi

Barbinka84
Ja som to uz po 5.tyz.zvladala v pohode so zdvihanim, ale tak nie ziadne dlhe pestovanie na rukach, len dat do sedacky do auta, do stolicky.. ale za ten mesiac si aj celkom zvykol za rucicku, predtym bol stale "hopi", ale sama som fungovala ovela skor, uz asi po 2tyz., ale musel sam vyliezt na postel, do sedacky, prebalovala som ho na zemi.. Neboj da sa to zvladnut, ked sa musi, aj ja som sa tohto najviac bala, viac ako bolesti, ze ako to zvladnem s detmi..

ivava

LadyMoni
tak aj ty si bola na plastike nosa?
a co ake to je???mozes mi to popisat po prebudeni...tamponada...atd...a mala si narocnejsiu plastiku ci???

LadyMoni

Myshka001
Presne aj ja sa toho bojim,ze ked sa zobudim a uvidim si tie 2 bomby tvrde, tak si poviem "ze ja krava, naco som si to vobec davala"..ze som si vybrala velku velkost atd. Ale zas na druhej strane, ked som bola na plastike nosa,tak po prebudeni v pohode, stastna, ze to mam za sebou ale po par dnom v dlahe doma, som aj lutovala aj si poplakala. A teraz som aka stastna, za ten moj nostek. :)

vanesa6

barbinka84

Ti verim, ze sa nevies dockat, uz aby to bolo za Tebou, to cakanie je najhorsie. Ale ta myslienka, ake ich budes mat potom je skvela ;o)

Teraz pobehujem doma, a dali mi len antibiotika Ciprinol a proti bolesti, ze Ibalgin 400, hmm.. nic silne ale je to nastastie v pohode..

barbinka84

Vanesa

Idem do avelane dr mladek.. 375-390 anatomicke plus modelacia, rez cez bradavku.. Troska komplikovanejsie,, uz sa newiem dockat.. Aj beries nieake lieky?? Takze teraz le pobehujes doma??

vanesa6

barbinka84

dakujem Ti krasne ;o)
A ta bolest je celkom v pohode. Len prva hodinka po prebudeni je taka mätúca, ale to aj tak hned zaspis, a potom je to uz len lepsie a lepsie. Myslim, ze sa nepas coho bat!

Takze o tri tyzdne, tak to sa Ti blizi. Ani sa nenazdas a budes mat krasne nove prska ;o) A ku komu ides, a aku velkost Ti budu davat?

barbinka84

Vanessa6

Tak ti prajem nech sa krasne zahojis :) mna to caka o tri tyzdne:) takze to vyzera, ze to nie je az tak hrozne- ta bolest,,, hmm?

vanesa6

bodka_

Ahoj, citim sa celkom fajn, len ma tlaci ta pooperacna podprsenka a momentalne labzujem po byte, lebo ked si lahnem, tak ma boli chrbat. Ale to len preto, ze som od minuleho stvrtka lezala v posteli lebo som ochorela a chcela som byt na stredu fit ;o)

Inak mam 345ml mentor vysoky profil, ale este som ich nevidela, takze neviem ake su.. Pondelok - utorok mam kontrolu, tak potom sa k tomu budem moct aj vyjadrit ;o)

A co baby pisu nizsie, aky je to pocit po prebudeni - tak mna ani nic nenapadlo, len som chcela este spat. Bola som operovana u Dr. Simonovej v Estheticku na Partizanskej a boli tam naozaj velmi ale ze velmi zlate sestricky. Tiez nesmiem zabudnut ani na doktorku, ta bola tiez pokladik.

Kludne sa baby pytajte ak vas nieco zaujimama, teda budem Vam vdacna lebo sa nudim a musim zabudnut, ze ma tlaci ta podprda ;o))))))) Dakujem