Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Myshka001
určite hned po zobudení,tvoja ruka pôjde na prsia,aby si sa presvedčila,či tam naozaj máš spravené nové prská. Mňa ani len nenapadlo,že tam niečo mám,aj ked som ich mala tvrdé ako skaly,ale ten pocit cudzieho telesa tam nebol. Skôr som bola nesmierne šťastná,že už budem vyzerať,tak ako pred tehotenstvami,s pevnými prsiami.Báť sa toho nemusíte,po zmäknutí vám prídu,ako keby ste ich tam mali odjakživa.

Myshka001

nanka

to isté mi vŕta hlavou stále, či to nebudem cítiť že je tam niečo čo tam vlastne nepatrí :D

zajacik_006

a nemala si ani na začiatku taký blbý pocit že máš v sebe niečo čo tam "nechceš", alebo teda resp. čo tam nemá byť?? toho sa ja strašne bojím že budem mať po tom, zobudím sa a chytí ma stav že JA TO TAM NECHCEM :( chápeš :D

lilabmw

barbinka
neboj sa velke nebudu pokial nemas teraz svoje trojky ja som mala predtym jednotky teraz take väcsie trojky mensie stvorky.A tiez mam sirsi chrbat lebo robim fitness.Tak sak si pozri foto ale velke ti urcite nebudu .Aka si vysoka a vazis?Ked sa usadia tak sa ti este aj male budu zdat a po opke sa nezlakni dva obrovske kamene to budu :-)

jasimmmi

Kočky ako by som si mohla pozrieť Vaše fotečky pred opkou a po?nejako sa k tomu neviem tuto na fore dopracovať...dík

barbinka84

lilabmw

ja este len idem 15 augusta...mala by som mat 375 alebo 390 vysoky anatomicke...skor sa priklanam k peknym 3 nez ku 4...tak nwm jak to bude na mojich prsiach,,,,boooze nic ine nerobim v poslednej dobe,len dookola uvazujem ,ze budu moc velkeee

lilabmw

barbinka

ano je to velkost 3-4.
www.doris.sk
Ja mam 93 cez a kosik niekedy C niekedy D zalezi ci chcem mat ceciky vonku alebo pohodlne usadene :-) aky mas implos alebo cez prsia teraz?

vanesa6

No caute ceckane aj cakatelky! Tak ja mam uz konecne po!!! ;o) Dnes ma pustili domov. Ked si budem moct dat dole popdprdu tak pofotim a poslem do galerky. Zatial sa tu vsetky drzte.
papa