Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nanka

Myshka001

nie kdeze nie si v tom vobec sama :) ja sa toho bojim najviac by som povedala. lebo bolesti po case zmiznu, ale ten pocit nejakeho cudzieho telesa v tele...predsa len. a este je to taky dost nezvratny zasah do tela. ale kedze to uz ma tolko bab za sebou a nestazuju sa, tak snad bude vsetko ok. kedze je to nieco, co sme nikdy nezazili ani tomu podobne, tak si to nevieme predstavit.

Myshka001

zajacik_006

akože s bolesťou počítam, aj to že po prebudení budem mať pocit že mám na sebe dva balvany...ale už teraz ked si predstavím že budem tam mať niečo cudzie, čo nie je moje... sa bojím že to tam budem cítiť a bude mi to vadiť :-/ fakt si nemala taky pocit ze je to proste niečo cudzie čo ti tam ako keby zavadzia???

nanka, LadyMoni

som si myslela že som jediná s takýmto problémom :D lebo videla som tu na fóre že baby riešia všeličo, to len mňa musí vždy napadnúť nejaká "novinka" :D

ivava

LadyMoni
Vies na nad tym rozmyslam tak ze si to dam na raz spolu...a na prsia idem k Cervenovi takze tak...a ja a moj nos mam ho velky na moju malu tvar...a dost takze isto mi bude musiet asi pilit kost alebo ako...takze vyberanie tamponady nic moc hmmm???ved to ti v tom nose musi zaschnut a tak...ja sa toho bojim a aj toho dychania a tak a do toho este aj prsia...no neviem ako sa ja rozhodnem...rada by som videla tvoje foto...

LadyMoni

Ivava: ale fakt najhoršie bolo ked mi vyberal tu tamponádu.. som myslela že mi mozog ťahá. Otrasný pocit. Inak pohodka celý priebeh. Nos mi ešte približne 2 mesiace v teple opúchal ale inak som max spokojná. Rozmýšlala som či červeň alebo Kováč, ale odborník na nos je väčší Kováč :) Naprsia zas Červeň.

LadyMoni

Ivava
ahoj, no mne sekal kosť, plus z bokov zužoval a tiež aj chrupavku na štičke mi bral :) Mala som taký trošičku orlí, ale fakt len trochu a keďže som chudá vysoká, ten nos na mne trčal.. Strašne som sa hambila z profilu. A teraz mám noštek ako Angelina Jolie. kráásny.. Na opke som bola pred 4 rokmi u Dr. Kováča v BB v rooseveltovej nemocnici... Aj to som si ho tu na fore vybrala, diskotovala s babami a s prehladom vyhral. On je primár ORL a vtedy ma to stále 20 tis sk. Priebeh v pohode len to dýchanie s tamponami.. ale môžem ti povedať že po týždni ako mi dali dole dlahu a tampony som nemala žiadnu modrinu, super sa to hojilo. Nič hrozné to nebolo občas bolesti , ale ovela viac sa bojím pŕs :/

ivava

nanka
Ty kokso teraz som si to vyskusala...fu je to neprijemne veru...a to ked si preglgala to aj boliet muselo nie???a co ta tamponada ked ti vyberali...

nanka

ivava

nebolo to take hrozne (a to som citlivka), ale je neprijemne,ked sa preberies a mas vsetko zapchate (ked prehltas,tak to robis so zatvorenymi ustami a kedze mas zapchaty aj nos, tak ti vznika v hlave taky maly pretlak :) a nos je dlllho citlivy

ivava

nanka
tak aj ty mas za sebou plastiku nosa...baby budte niektora taka dobra a napiste nieco uz nejake info mam ale chcela by som viac...ako ste to prezivali???

nanka

Myshka001, LadyMoni

presne si to vystihla. tychto pocitov sa bojim aj ja, ze ked uz budu dnu, ze to (aj ked mozno len v tom prvom momente olutujem). a myslim, ze je to ine ako s plastikou nosa(to mam uz za sebou) pretoze tam vam nieco odberu. a tu naopak vam nieco pridaju :) ale tak nevadi, casu dost sa psychicky pripravit.