Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

february
no myslim ze bude potom spokojna :-)ja mam mat 330-360 gulte s miernou modelaciou ale ja som mala mam 155 cm a 46 kg takze nechcem nieco velmi velke a stara no niekedy sa tak citim ja mam dvoch 16 rocnych synov a ked vidim aky su uz velki tak niekedy nechapem ako to ubehlo len ten najmladsi ma akosi drzi v obraze ten ma len 3 :-)

february

cleopatra123

:))) že na staré kolená, žena nie je nikdy stará!
no vidíš,390 a obrovské! Myslíš že už v deň opky má taký opuch? Jasné že je to nezvyk. Ale najdôležitejšie je aby neboli žiadne komplikácie, to nikto nemôže zaručiť, ale zbožne si to všetky prajeme a Ty máš mať aké? Ja už si nič nepamätám a výška,váha?

barbinka

cez telefón asi nič neporiešiš, ale pred opkou sa snáď ešte bude dať porozprávať, upresniť, aby bolo jasné :)
No ešte viac ako 2 týždne a dovtedy mi asi exploduje hlava :(

barbinka84

february

sak mne vlastne rozhodne medzi 375-390..co nie je vela,ide akurat o ten profil,ci nizky ,alebo vysoky,,,ja mu v den opky este poviem,,,tiez kazdy den zvazujem,ze ci nezavolat na kliniku a prebrat to este po telefone,,,kukam galerku stale dookola,,hladam prsia podobne mojim....ja sa zblaznim,,,ty brdo zacina riadne prituhovat ...uf uf

february

barbinka84

tak ja ani neviem,či mi také dačo hovoril,ale rátala som,že navrhne dačo okolo 300,preto som z toho teraz trošku mimo ale vtedy som nad tým ani nerozmýšľala, len teraz každý deň to v hlave riešim a prezerám furt galerku, ale na niektorých babách je 400 akurát a na niektorých aj 3OO sa mi zdá dosť tak bábo raď!

cleopatra123

no bola u mladeka ma okruhle nakoniec sa dohodli na 390 ale ze vraj sa jej to zda obrovske :-) ale to je podla mna len nezvyk a navyse urcite aj opuchnute myslim ze potom bude spokojna
ja sa tiez bojim aby to bolo vsetko v pohode bez komplikacii a aby som to potom nelutovala ze som si mohla radsej nechat to co mam ale na druhej strane kolko bab je spokojnych tak neviem hadam som sa rozhodla dobre na stare kolena si urobit radost :-)

barbinka84

february

ja to citim tak isto :) doki mi aj vravel,ze asi aku budem mat velkost kosika,,a ja teraz nwm,ze ci povedal C alebo D :(

february

barbinka84
:D

no všetky baby tuná vravia, že si zvykneme a že nám bude po čase málo ale ja si to nemyslím,ja nechcem velké prsia, také normálne, ale u každého je zase pojem "normálne" iný

february

cleopatra123

no tak máš zážitky z prvej ruky, a aké imploše jej dával a ktorý doktor?
Ja sa ani tak bolesti nebojím, vydržali to všetky baby a vydržíme aj my, ja skôr stále viac a viac uvažujem nad tým, či to predsa len bolo dobré rozhodnutie a či to riziko za to stojí a tiež ako niektoré baby tu /že barbinka?/ či nebudú moc velké, mne sa tá moja veľkosť jednoducho nezdá :(

cleopatra123

baby
tak moja kamoska bola vcera na op v avelane :-) vsetko super len ze vraj sa mam na co tesit ze hroza ze vraj horsie ako porod takze ma moc nepotesila ale no pre krasu treba trpiet ze :-) ja mam za sebou dve sekcie takze hadam ma uz nic neprekvapi to boli tiez bolesti riadne ale sestricky sa o nu staraju ako v hoteli tak hadam to vydrzi a potom sa uz len bude pysit novymi vnadami