Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

ivava

no počkaj, keď my už budeme mať po tom, ako Ťa budeme povzbudzovať a aké budeme hrdinky, teraz len teoretizujeme...

february

barbinka84

ok dohodnuté, zoberiem si na krk červenú šatku pre identifikáciu :) a budem sa usmievať aj keby ma to bolelo jak šlak aby som Ťa nevyplašila :DDD

jáj baby,zlaté ste!

ivava

Hahaha
Barbinka
byvam v Ealingu...
ja uz sa neviem dockat dna ked budem mat po tom...dufam, ze si to dovtedy nerozmyslim...haha

february

barbinka84

tak vitaj v klube sestra, sme na tom rovnako!
Však môžme dať stretko, najlepšie v pooperačných podprdách, sa nasmejeme, teda dúfam že bude dôvod!

february

ivava

:))) chňápem, tak asi keby mám ešte 5 mesiacov, možno som ešte v pohode ale ako sa to blíži... žalúdok neprijíma :)
Inak aj ja, prídem do práce, pootváram všetky programy na PC čo potrebujem k práci a samozrejme toto fórum :) a večer tiež ale práveže mňa to ukľudňuje, vidím, že nie som sama čo nemyslí na nič iné ako na cecky:)

february

cleopatra123

tak to poznám, na deťoch najlepšie vidíš ako ten čas letí a to boli nedávno ešte malí,zlatí a poslušní,ale mňa práve teraz udržujú vo forme, ja mám doma 2 kusy a už kontrolujú ony mňa :)
No Ty si fakt drobec, to ako môže mať niekto 46kg? :) ja mám 164cm a 55kg a všetci mi nadávajú,že som chudá /ja si to nemyslím samozrejme/

barbinka84

ivava

som sa nedozvedela,ze kde to byvas v londyne :D

february

ja som jak teliatko,,,5 min som v pohode,ze bude to dobre,,,a o minutu na to si hovorim,ze naco som sa to dala....inak sa bojim,ze sa zobudim a budem vazne lutovat...lebo ja som z tych ,ze straaasne nieco chcem a pak ked to mam ,zistim,ze mi to vobec netreba,...ale tak hadam to nebude tak v tomto pripade :D jak by som si ja dala s vami vsetkymi stretko :D

ivava

Fabruary
Chuda moje ze exploduje hlava...inak aj ja som tu stale jak trafena a to mam do opky este 5mesiacov...ale presne viem co prezivas ja budem tiez stresovat...
A inak ja sa zas bojim ze mne bude malo 360ml urcite este pojdem na upresnenie velkosti...mala by som to tu troska obmedzit...prve co robim zapinam notebook a co baby popisali a niekedy sem mrknem aj ked som v robote..no hroza...ale som rada ze toto forum je...

cleopatra123

february
je mozne ze ma opuch jej robili rez pazuchou a ze aj tam to ma cele spuchnute nevie ani ruky pripazit :-)