Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

february

uz som rozhodnuta :D poviem dr ,ze chcem tie 375 nizke :D bo ten vysoky profil sa mi zda ,ze budem mat prsia az kde si pod krkom,,,co povies??

jasimmmi

Kocky ahojte, ja mam termin konzultacky u p. dr. Cervena v BB na 12.10. je tu niekto v podobnom termine?vobec neviem co sa ho mam opytat, zienky co to uz mate za sebou, poradite???myslite ze mam ist aj niekde inde na konzultaciu?privitam kazdu radu...dakujem

kvet11

barbinka84

neboj sa neni si sama čo máš také pocity presne to isté si stále hovorím aj ja a hlavne aj to že ked niečo hrozne chcem a už to dosiahnem a mám to tak potom rozmýšlam či to bolo vlastne treba... to sme asi ženy také všetky alebo to máme dané znamením :)))

kejtrina

caute...
bella - nadherneee!!!
konecne som sa uistila, ze 440 nie je az tak straaasne horibilne vela, praveze by som sla aj do 500-viek - kludne...
...pocuj prosim ta napis mi ake mas miery...vyska, vaha, pod prsiami, cez prsia - pred operaciou - vdaka ;)

february

cleopatra123
no asi každý vie, ako sa dobre cíti, ja tiež ak priberiem,tak len do brucha,keby to šlo inam, nemusím teraz riešiť silikóny :), pred rokom som mala asi o 6kg viac a to ma zabíjalo, cítila som sa zle, tak som to poriešila a vrátila sa na svoju celoživotnú váhu a aj tam mienim zostať, naučila som sa stravovať inak a je to v pohode
necháme to na doktora a na jeho estetické cítenie :)

ivava
jasné,že budeme okamžite informovať, neboj, však aj ja som vďačná za každé info aj foto,napíšem aj poviedku ak budeš chcieť :)

barbinka
tak neviem aké si mala pôrody, ale po čase sa zabudne na všetku bolesť aj na všetko zlé, ak nám to prinesie radosť /ako naše deťúrence/,však baby tu píšu,že každý deň bude lepšie, bolesti sa nebojím, len výsledku

cleopatra123

february
aj mne stale moja mama hovori ze som chuda ale samozrejme ze ani ja si nemyslim ze som ale to hovoria vacsinou ludia co maju nadvahu a tak sa im zda kazdy normalny clovek chudy ja teda sa takto citim akurat lebo ked priberiem ide mi to do brucha a neznasam mat pneumatiku na bruchu :-) ale zas s snazim stravovat zdravo aj ked cokoladu si nedokazem odopriet :-)
dufam ze doki mi spravi nejake pekne primerane prsia mojej velkosti

ivava

Baby zvladneme to hadam nejako...
A dufam bez komplikacii...a to si myslim ze ma budete povzbudzovat..ale chcem aby ste napisali aj prve pocity a tak oki...