Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vanesa6

barbinka84

Ahoj, si strasne zlata, ze si sa ozvala. Teraz som sadla za pocitac, lebo uz neviem co so sebou - ako si sadnut ako si lahnut.. ta podprda tlaci a tlaci..
Ved mi z toho uz aj nalada klesla, takze vecer sa pojdeme s priatelom trosku poprechadzat po vonku, ked uz nebude tak teplo, a snad to potom bude lepsie ;o)

Ozaj, citala som ze riesis este profil. Ked sa nevies rozhodnut, kludne zavolaj dr. Ja som riesila profil a dokonca aj velkost. Obe sme upravili tyzden pred opkou. Tiez som ukazala doktorke fotku, ake prsia sa mi pacia. Radsej mu zavolaj, nemozes nic stratit, len ziskat ;o)

A este 2 zazitky z nemocnice - sestricky rozpravali, ze baby co rodili tak to znasaju uplne super!! (ja som este nerodila, taze pre mna smola ) a po prebudeni po opke treba plytko dychat, trochu sa uvolnit a moc nerozpravat, tak mi bolo povedane a pomohlo.

jasimmmi

bella28

ďakujem za odpoveď, takže Ty už máš po...závidím :-D v dobrom samozrejme, ako si bola s p. Dr. spokojná?

bella28

jasimmmi
ja som bola u dr. cervena 9.7 na operacii.
ja si myslim ze ked mu ukazes prsia a povies zhruba svoju predstavu on ti povie co si o tom mysli. co navrhuje a ako to vidi. mne tam vsetko povedali o rizikach aj o postupe a tak :)))zalezi ake mas prsia, ale podla mna sa nejako specialne nemusis chystat. tam sa dozvies vsetko :)))

bella28

kejtrina
vaha 58kg, výška 176cm, pod prsiami 78cm, cez prsia teraz 98-99cm. pred operaciou neviem kolko som mala, to si uz nepamatam, ale tak vidis na foto ze ja som mala tie prsia otrasne uplne placky vytahane. pooperacnu podprdu mam 80D.
inak aj ja som sa trosku bala ci 515ml nebude hrozne vela, ale teraz som spokojna nad mieru, uplne to vobec nie je vela, blizky mi hovoria ze mi sedia akurat :)))

ewel007

ahojte kočky zlaté :)

zase JA :D prosím aký je rozdiel medzi tým nizkym, stredným a vysokým profilom? a to doki určí alebo? díky

february

barbinka84

presne tak aj ja rozmýšľam, že keď budem chcieť ponúknuť pohľad do výstrihu, tak push-upka to spraví, veď aj teraz z tých mojich kožiek dokážem vyčariť celkom pekné,sj keď malé, samozrejme super-extra push upupup podprsenkou :)
ale myslím, že aj tak to bude dosť, také nerozhodné ako my majú určite doktori najradšej,ha ha

barbinka84

february

teraz uz na pevno 100%
presne tak isto aj ja,,,ten vysoky profil na niekom vyzera pekne,,ale na niekom vyzera strasne neprirodzene.....a ja ked pozeram na tie svoje prsia,tiez si myslim,ze by to bolo vysoko..fakt nechcem mat prsia rovno pod krkom :D ved ked budem chciet,tak si dam push up @D..dr dostane jasne instrukcie....

february

barbinka84

už si rozhodnutá? a dokedy? :DDD
ja tiež nad tým stále premýšľam a tiež sa s ním pozhováram, že ak bude stačiť, nech mi dá tú menšiu veľkosť, mne s určite nebude po čase máliť
No nechcem sa samozrejme nikoho dotknúť a závisí aj od práce toho-ktorého chirurga,ale mne sa ten vysoký profil na niektorých babách moc nepáči, tiež sa mi zdajú tie prsia moc vysoko, určite to nepôsobí prirodzene, ale to je len môj názor, tak Ťa podporujem :) Ale to je vo mne, že nechcem moc prsia tasiť svetu