Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

bella28

aha takže to bolo super, že si chcela väčšie a dohodli ste sa na ešte väčších :)) no ak by mi doki navrhol neakých 400ml tak skusim sa popýtať či sa neda viac, ale v každom prípade budem určite objemovo na tom lepšie ako teraz :))

bella28

jasimmmi
ja som bola velmi spokojna s doktorom, tak s dr. cervenom ako aj s dr. koperniechom. ale celkovo aj personal, sestricky, pristup, vsetko na jednotku :)))ja som uz tiez velmi stastna, ze to mam za sebou, planovala som a cakala tiez dlho :))) som velmi stastna a stale nakukam do tej pooperacnej podprsenky, ci je to naozaj pravda a su tam :)))
ewel007
ano doktor mi to navrhol sam. no ja som povodne chcela nejakych 450-480ml alebo tak nejak, cize tiez take vacsie, ale ked povedal 515ml suhlasila som, hlavne ze to bude bez modelacie. trosku som sa bala tej velkosti, kedze som stihlejsia, aby to nevyzeralo divne,ale teraz sa mi zdaju tak akurat a vobec nemam pocit ze su nejake obrovske :)uvidis co ti navrhne doktor, ja som mu uplne doverovala a nechala rozhodnutie na neho. myslim ze oni to maju najlepsie v oku :)))

ewel007

bambulkova

no tak ja len držím palce aby si mala všetko v najlepšom poriadku, lebo práve že mne sa taká velkosť ako máš ty, páči :)
No idem 14.8 na konzultaciu a potom si budem pýtať najbližší termín opky, tam si chcem dať spraviť predoperačne, ešte uvidím čo mi povie na tzv. šošovičku ktoru mam na prsníku či je bude môcť odstraniť počas operácie ale hlavne som zvedava aké ml a profil navrhne :)) a už len nech je všetko v poriadku, zniesť bolesť a nech sa teším ako ty teraz :) inak velmi povzbudivé slova si napísala, a fakt mi pomohli, dakujem :)

february

kvet11

ale to nie, doktor vie aký profil Ti bude najlepší, ak máš úzky hrudník tak asi bude lepšie vysoký aby sa Ti tam ten imploš nejako zmestil a mal aj objem. my sme tu riešili, že napr.ja by som nechcela, lebo sa mi zdá moc výrazné pre mňa ale ja mám miesta dosť mne určil stredný, veď keď doktorovi povieš akú máš predstavu tak vie čo bude najlepšie :)

bambulkova

ewel 007
dakujem Ti :) No co sa tyka doktorka a celej kliniky, mozem hovorit v samych superlativoch :) uz som tu kockam nejake veci, co sa opky tyka, popisala, ak ta zaujima nieco konkretne, kludne sa pytaj, rada Ti odpoviem :) Kedy mas termin?

kvet11

barbinka84

ja blíženec :)) a blíženec a blíženci sú nerozhodný ľudia :DD

Baby inak ste ma zneistili s tým vysokým profilom tiež ma to už napadlo že či to nebude hneď tak pri krku.mne doktor hneď povedal že vysoký profil ale tiež tomu moc nechápem tie profily....

ewel007

bambulkova

ked sa ukažeš písni, pozerala som foto a fakt že super!! :) Ako si bola spokojná s Avelane a dr. Mladekom? daj neaké infošky, aby sme vedeli, ktoré tam tiež ideme :) Dakujem a drž sa :)

ewel007

bella28

ahojček, chcem sa spýtať, doki ti tých 515ml navrhol sám? ja som tiež kojila ale pochybujdem že by až tolko dal, čo by som bola rada, písneš mi, ja mam foto v galerke čiže ako vidieť neovplývam neakým zakladom :/