Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

bambulkova
ahoj moja, mne doktor tiez vobec nic nehovoril o masazach a tlaceni na jazvy. takze nic taketo nerobim. pocuvam ho pekne na slovo :D. a neberiem ani ziadne vitaminy, nic. fungujem tak ako do operacie, akurat ze nezdviham nejake tazke veci. ako sa inak citis? este pobolievaju ci uz ani nie?

ewel007

bimbi

uplne super dakujem takto som to potrebovala vysvetliť a vieš mi ešte prosím napísať je to aj ovplyvnene velkosťou ano myslím ten profil, ja by som chcela napr 450ml vysoký profil :)

kvet

takže ako píšeš povedala si svoju predstavu, a potom sa k tomu vyjadril doki, no som zvedava ako dopadnem ja 14.8 na konzultacii.. nevieš prosím ťa nahodou či mal plno na august ? :))

bimbi

Kvet11
K tym profilom.. neda mi k tomu sa nevyjadrit.. To ci su prsia "pri krku" nie je ovplyvnene profilom, ale tym ako su prsia ulozene od prirody, niekto ich ma vysoko, ina nizsie( ako ja) a s tym doki nic neurobi, tak isto ako bude medzera medzi nimi, je podmienene ako sa upina prsny sval.niekomu viac pri sebe, niekomu daleko... vysoky profil ti spravi prska viac dopredu a sirka je uzsia, pri strednom a nizkom su akoby plochejsie, menej dopredu a sirsie, neviem ci chapes..:)

gavi

Ahojte baby,
ja sa chystam ties na operaciu. Bola som v Interkliniku aj u Mudr. Fabryho. Este ma caka konzultacka u Mudr.Minarovjecha, Mudr.Trsku a v Avelane. A potom sa rozhodnem. Neviete mi niekto poradit, ako si pozriem fotky v galerke? Nemozem sa tam dostat. Rada by som si pozrela par fotiek kym sa rozhodnem pre doktora. Dakujem

bambulkova

kvet11
ano, mam gulate a to z toho dovodu, ze mam malu velkost a podla doktora by boli anatomy uplne zbytocne-rovnaky efekt sa da dosiahnut i gulatymi :)

Majka
chcela som sa ta spytat-beries teraz este nejake lieky, prip. vitaminy po opke? davas nejake specialne masaze-napr.tie tlakove na jazvu? Lebo mne doktor nespominal nic, no v starsich prispevkoch kocky pisali, ze si jazvy potierali nejakymi mastami a robili masaz...nechcem nieco zanedbat...

Majka1910

Drndula
Aha to som nevedela ze to takto moze byt. Len doteraz som si to vobec nenahmatala, az vcera. Ja to prave v predklone necitim, ale ked som normalne je to citit dost.
Boooze ja som uz ako blba, stale sa len obzeram a potom najdem aj to co nechcem ;D

Majka1910

Kvet11
Presne toto iste citim aj ja - hranu. A ja som po opke len mesiac. A nevies co dalej? Bola s tym aj na kontrole? Preslo jej to potom?

kvet11

bambulkova

už si to tu určite spomínala ale dlho by trvalo kým by som to našla.... tebe dával doky guľaté implantáty??

Majka1910

ja nemám síce ešte po operácii len ma to všetko čaká ale kamoška má spravené prsia a ked bola asi tak 4 mesiace po operácii hovorila že si jeden implantát cíti zo spodu ako keby hranu toho implošu.

kvet11

ewel007

áno do Avelane idem, povedala som mu že akú mám predstavu a aj to že keď dá väčšie imploše aby neutekali do bokov ale nech ich mám tak viac pri sebe aby som zas ani veľkú fugu medzi nimi nemala a on že tak to dáme vysoký profil a že fugu nikdy nevie aká ostane lebo ich potom už sval nepustí...

february

tak hádam vie čo je pre nás najlepšie a veríme mu keď sme sa vložili do jeho rúk :))