Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Majka 1910

ja tiez citim implantat v uplnom predklone, vydiet to nie e len citit.Je to preto lebo implantat je sisrsi ako prsny sval a ten kusok kde pretrsa nemam ziaden tuk tak to nema co obalit a je to citit,Takze to ej ok, noc si z toho nerob to ma vela bab.

baby citavam vas pravidelne,aj ked nepisem uz toklo ako pred opkou a po.terz som skoro 8 mesiacou po.Operoval ma Mudr.Červeň, je to jeden užasny človek nikdy ma nikto nepresvaci ze robi aj niekto iny krasne prsia, On je top,oplati sa počkať!!!

gavi

ewel007

Termin mam 11:15. Na opku by som chcela ist zaciatkom septembra. Zatial som bola na dvoch konzultackach. V interkliniku mi bolo povedane pod sval, maximal 360 ml, anatomicke. U Fabryho mi bolo povedane pod zlazu, anatomicke, max.360ml. Takze este neviem. Preto som rada, ze idem na viac konzultacii, takze uvidim kro sa najviac zhodne.

gavi

Ahojte niekde som tu citala, ze musim poslat nejaky mail, aby som sa dostala do galerky. Napiste mi prosim niekto adresu, kam ho mam poslat. prosim, prosim...Strasne by mi to pomohlo.Dakujem

bambulkova

Majka
dakujem pekne za informacie :) dnes je to uz 19 dni od opky-ani s mi verit nechce :) rano este vstavam s pocitom balvanov na hrudi, no cez den to povoli a je to fajn. Len este nedokazem dat velmi ruky od seba a podpazie mam take necitlive...asi to chce cas...A ty sa ako citis? Uz si uzivas i podprdky normalne, vsak? Ja si to zatial neviem predstavit, lebo v tejto pooperacnej sa citim tak istejsie, ked sa sprchujem, stale mam pocit, ze ma prska prevazia dopredu :D

barbinka84

Majka1910

ja som si nasla na nete od ceskeho dr Dolezala,operacie....a on tam vsetkym pacientkam doporucoval robit tlakove masaze a natierat si jazvy bravcovym sadlem :)