Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gavi

Jasne, ozvem sa :)! Videla si uz niekde pracu Mudr. Mladeka? Rada by som videla jeho pracu pred a po. Nemam ziadnu predstavu.

ewel007

gavi

ja mám 165cm a 56kg a tiež 72cm pod prsiami, no ja sa zverím dr. Mladekovi do ruk a verím, že bude všetko v poriadku :) Ja mam konzultaciu až o 16h, sestrička ma tam len tak tak natlačila :)) lebo by som chcela opku stihnuť ešte v auguste tak neviem či to bude možne :) potom si písneme aj ako sme dopadli na konzultaciach oki ? :)

gavi

ewel007

Mam 162cm a 53kg. Hrudnik pod prsiami 72cm.Ja som povedal, ze chcem take plnsie trojky a tuto velkost mi obidvaja navrhli.V sucasnosti mam slabe jednotky:(. Chcela by som, aby boli prsia takee primerane mojej postave, aby to nevyzeralo tak vulgarne, ale pokial mozno prirodzene. Som zvedava co povie Mudr. Minarovjech a Mudr. Mladek.

Majka1910

bambulkova
to je uz 19 dni? neskutocne to leti. mne tie ranne bolesti povolili zo dna na den. kazdu chvilku to povoli uz aj tebe.
jasnee uzivam si uz normalne podprsenky, tricka s vystrihom, dobry pocit to je :D ja sa v tej pooperacnej moc dobre necitim. radsej som v normalnej. ruky som aj ja nemohla dlho zdvihat, musis postupne cvicit a davat ich stale vyssie a vyssie.

rita149

toto sa sem nehodi, ale chcem sa Vas opytat kto by ste mali zaujem o topanocky Guess mam velkost 38 a predaj, objednavala som ich kamoske ja mam take iste a poslali nam inu velkost omylom.Su take tyrkisove modre, na opatku 10cm , otvorena spicka aj pata, ved poslem foto ak by ste mali zaujem :-) rita149@azet.sk

ewel007

gavi

aku maš prosím výšku a kg?
a ty by si chcela viac ako tých 360ml? a páči sa ti anatomické? ja by so chcela gulate okolo 450ml len neviem či sa bude dať, a už som aj kojila :)