Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Ewel
Urcite si mozes ty povedat, ci po sval al pod zlazu, velkost povies svoju predstavu, ake by si chcela, ci sa ti pacia viac gulate a ostatne ako odbornik povie lekar, ci vobec mozes mat gulate( pri vacsom poklese nechcu davat, vytvori sa ti tzv dvojite prso), povie aky implos treba dat aby si mala vo vysledku napr.trojky, kolko moze dat max.. A profil to netusim podla coho davaju, podla mna podla sirky hrudnika, aby prilis netrcali do stran..to uz ti vsetko navrhne doktor ked ta pomeria, co bude prave tebe najlepsie, myslim ze je dobre ho posluchut, prip kompromis ak chces vacsie ako ti navrhne..

ewel007

bimbi

aha dakujem, si zlata, lebo neaké infošky som tu nazbierala ale ešte je to malo :))
jasné ved bolesť sa da zvladnuť, kedže to ma lepší efekt ako píšeš, len ja som myslela že toto všetko rozhodne lekár, že kde sa umiestní imploš. čiže sa môžem rozhodnuť teda aj aký profil, značku, či gulate alebo anatomi a ml aku mam predstavu a on vlastne zhodnotí čo je pre mna najlepšie ? :)

bimbi

Gavi
Posli fotky bez tvare a hlavne napis svoj nick, odfot sa kludne aj sama v zrkadle:) bez toho sa do galerky nedostanes..

bimbi

Ewel
Ked ti mozem poradit; pod zlazu si nedavaj, kazda baba co to mala, si po case dala pod sval, ked su pod zlazou, prska casom povolia a padnu, pod svalom nie, a aj je to pd sval prirodzenejsie.. Ale zas to viac boli pod sval ako pod zlazu, ale podla mna to stoji za to :)

ewel007

gavi

ano je to pravda ale ked si popozeraš v galerke budeš vydieť ako vyzeraju gulate a ako anatomicke, mne sa pačia gulate, každemu sa pači niečo ine :) najdôležitejšie je aby si bola ty spokojna a čo sa tebe páči :)
no musíš poslať foto, inak sa neda..

gavi

ewel007
ja som pocula, ze anatomicke vyzeraju prirodzenejsie, ale ze ak su gulate umiestnene pod svalom, maju ties prirodzeny efekt.

ewel007

gavi

nie ved idem až 14.8 ako ty n akonzultaciu :)) to nechám na dr kam imploš umiestni ja som zvedava kolko ml a aký profil mi navrhne ale určite chcem gulaté :)