Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

rita

skus ich hodiť trebars na Bazoš alebo tak :)

ja idem 14.8 do Avelane k dr. Mladekovi n akonzultaciu a chcela by som ak by bolo možne ešte v auguste opku, ak nie tak na september. Pozerala som galerku si kočka a krásne spravené prska :)

rita149

ewel007

ja viem, je to dost.objednala som ich kamoske a poslali ine cislo a posielat to naspat to ej na dlho.tak zato skusame takto.

a kedy mas opku? u koho?

ewel007

bimbi

aha tak tak je to :)) no nezdaju sa mi že by boli poznačene neako od kojenia, tak už len čakať čo mi povie :) ano presne každmu sa páči niečo iné :)

bimbi

Ewel
S tymi gulatymi implosmi len viem tolko, ze nie su vhodne pre kazdu babu, kt.by ich chcela, mozu ich mat kocky a uplne malym al ziadnym zakladom, pri vytahanejsich , poklesnutych a kojenim inak znicenych prsiach ich nedoporucuju, ked ti povie ze mozes mat aj aj, tak sa rozhodnes co sa ti viac paci..ja som hned chcela anatomy ale aj keby som chcela gulate, by mi ich nemohol dat..

ewel007

bimbi

no super toto všetko som potrebovala vedieť a ak ťa môžem ešte otravovať :)) to s tým poklesom, o gulatých impošoch mi prosím ešte vysvetlíš? je ešte niečo také zasadne čo by som mala vedieť? :) samozrejme že to nechám na dr, ved oni vedia najlepšie a ako si mi aj písla ohladom velkosti ak by sa mi to nahodou nepozdavalo, skusime kompromis :) a rozhodne mu teda poviem uloženie pod sval .