Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

Rita149

prepáč,ale nedá mi nereagovať, napísala si dnes 10.25,že "nikto ma nepresvedčí,že robí aj niekto iný krásne prsia ako dr.Červeň" nie je to trošku odvážne tvrdenie? Máš skutočne krásne prsia, priam ukážkové,ale myslím,že aj mnohé iné baby tu ktoré majú prsia robené inde ako u Č. majú veľmi pekne urobené prsia a sú spokojné.
a zároveň o dve hodiny napíšeš "keby mam ist inam tak idem mladekovi. Mam dve kamosky ktore operoval asi 2 mesiace dozadu, krsne prska maju fakt"
takže len toľko k tomu, najdôležitejšie je že si Ty spokojná a máš byť prečo, to verím.Myslím,len že to niektorým babám nepadlo dobre.Ja som čakateľka,takže chváliť niekoho nemám ešte dôvod,držím len pačeky všetkým babám ktoré to ešte len čaká,to už je jedno u ktorého doktora a tým čo sú po, nech sa krásne hoja, bez komplikácií. :)

kvet11

bimbi

úplne že chápem :))) konečne som v obraze ako to presne je, ďakujem za super podrobné vysvetlenie myslím že si tu tým pomohla veľa babám :)))

ewel007

tak to neviem povedať či mal plno ale ja som bola na konzultácii ešte v júni a chcel ma dať hneď na júl ale ja som nechcela, chcela som až na koniec augusta... ale myslím si že keď ho uprosíš a povieš že si veeeeeeeeeeeeľmi nedočkavá tak hádam ta niekde ešte vopchá :))

kvet11

Majka1910

ja s ňou bývam veľmi málo tak neviem ani ako to potom dopadlo či to ešte cíti alebo nie ale ona je už po opke rok a pol a čo viem problémy nemala žiadne tak to bolo asi o.k

ewel007

rita

no už sa teším na konzultaciu :))
A ešte či sa mi tolko ml zmestí :) ale budem spokojná ak to bude aj okolo 400ml ved vždy lepšie ako teraz :)

rita149

ewel007

ja som zo ZM teda nie uplne preste ale blizko.takze aj aj som kusok od NR. mladek robi pekne prsia budes spokojna. Noooo 450ml :-) to budu peken prsicka :-)

ewel007

rita

no veru, len ja som k dr. Červeňovi nechcela čakať do buduceho roku niekedy po lete, lebo sa chcem začiatkom roku zamestnať, po md a chcem to mať tento rok za sebou aby som bola fit do práce :) Jasné dr. Červeň je určite neskutočný odborník ako o druhom som počula o dr. Mladekovi tak chcem skusiť teda v Avelane, bývam kusok od Nr, takže to nebude také zložite :)
Ja by som chcela niečo okolo 450ml gulaté a teda ako som sa dnes dozvedela pod sval :)

Majka1910

Rita
Ja mam tiez len 48-50 kg. Citim to tak ako presne okraj implantatu. Ako keby sa uz zahybal dozadu.. neviem ci chapes

ewel007

gavi

tak super budeš môcť popozerať :)
no ja si myslím, že dr. Mladek bude super. Tiež som čítala o ňom že je velmi dobrý odborník. Ty už maš neeké konzultacie za sebou, neaké pred sebou, tak sama uvidíš, čo sa ti najviac pozdava a páči.

rita149

ewel007

dakujem si zlata :-)

ja nedam na Mudr,Červeňa dopustit, ale keby mam ist inam tak idem mladekovi. Mam dve kamosky ktore operoval asi 2 mesiace dozadu, krsne prska maju fakt, V galerke je nin tusim, aj ona ich ma ukazkove, je to šikovny dokotor budes spokojna.
odkial si? a ake by si chcela?

gavi

ewel007

Tak uz som aj ja poslala fotecky. Takze cakam na odpoved. Ja som na Mladeka pocula samu chvalu. Som zvedava ake mi on navrhne. Zatial dvaja doktori a dva nazory :(. Uz som zvedava na galerku.