Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

ewel007

áno už som to mohla mať za sebou ale kvôli počasiu som nechcela tak dúfam že toho 22.8 nebude už také teplo a že sa to bude dať vydržať v tej sexi podprde :)) ale ved vydržali to už aj druhé baby v extrémnych teplotách....
Ja na sono prsníkov chodím každý rok už som bola aj tento len idem ešte na prehliadku ku gynekológovi tak si ho budem musieť vypýtať. Sono stačí keď budeš mať až na operáciu keď pôjdeš.

kvet11

gavi

myslím že každá sa bojíme výsledku a sme v neistote či sa nám budú prsia pačiť a hlavne sedieť nám veľkosťou....
kamoška je s Minarovjechom veľmi spokojná, len môj názor je taký že jeden možme byť spokojný a druhý nie ako sa hovorí sto ľudí sto názorov :)) ale každá veríme tomu svojmu ktorého si zvolíme :))

ewel007

kvet11

aha takže ty už by si to mohla mať v podstate za sebou, ale jasné ked ti to časovo nevychádzalo, ale aj to počasie, no ale ved zachvílu budeš mať po :)
Tak uvidíme snad ma tam natlačí niekedy ved aj sestrička ma len tak tak vopchala na konzultaciu na 14.8, vraj je tam dr do 16h adala ma na 16h tak snad sa ta konzultacia uskutoční :)
Aj na tomto super fore som sa dozvedela že potrebujem sono prs, ešte som na tom nikdy nebola tak som sa rýchlo objednala vraj sa dlho čaka, tak idem v utorok a hadam bude dr. Mladekovi stačiť aj také od môjho gynekologa, čo myslíš, ty máš to sono?

rita149

february

ani moj umyslel nie je hadat sa, ale ja napisem to co si myslim vzdy, aj ked sa to nie kazdemu paci.

a este na margo toho ze nechce sa mi cakat tolko u Červeňa :-)
neviem kolko mas rokov a kolko si zvazovala prsia ale ked si cakala a vydrzala tolko rokov tak pol roka nikomu neublizi pockat na konzultacku.Ale to je jedno.Ja presadzujem tohto doktora iny zase ineho.nemožeme mat vsetky rovnake nazory!

gavi

kvet11

Ja viem. Chodim od doktora k doktorovi, len preto, ze si chcem vybrat pre mna toho najlepsieho. Strasne sa bojim a hlavne finaloveho vysledku :)Fotky v galerke som este nevidel, lebo este stale cakam na odpoved od zajacika..:(. Mne nejde ani tak o kliniku, ako o vysledok. Mudr.Mladek je pre mna v kazdom pripade horuci kandidat.:)A ako bola tvoja znama spokojna u Minarovjecha s prskami?

february

Rituška,

zle si si prečítala, ja som nenapísala, že všetky baby v galerke majú krásne prsia, ale že "mnohé"
ale Ty si napísala, že a citujem opäť:
"nikto ma nepresvedčí,že robí aj niekto iný krásne prsia ako dr.Červeň"
Prepáč, nechcela som sa Ťa dotknúť, ale mne to zle padlo, ja a určite aj mnohé iné baby čo tu čakáme sme nervózne,obávame sa,aké to bude, aké budú naše prská,či sme si dobre vybrali doktora,prezeráme galerku, niečo sa nám páči a závidíme / v dobrom/,niečo sa nám nepáči...obavy sú obrovské, pamätáš si to iste aj Ty.Neovplyvní ma to,samozrejme, tiež by som šla najradšej k Červeňovi lebo som od neho videla najviac prác a väčšina sa mi páči,a viem,že je špička na SVK, ale moje zamestnanie mi neumožňuje behať do BB a ani sa mi nechce čakať, priznávam.
A dúfam ako si povedala,že budem svojho doktora chváliť.
Takže len toľko na vysvetlenie, hádať sa rozhodne nebol môj úmysel, prajem Ti pekný deň!

rita149

february

kazda si chvali toho svojho doktora, uvidis ze aj ty po opke budes chvalit len toho svojho a povies ze je naj zo vsetkych ze si si dobre vybrala.Pozri ej to moj nazor ze on robi uzasne prsia, nehvoro mi ze vsetky baby co su v galerke maju krasne prsia!Myslim ze klazda jedna z nas vidi ze nie vsetky prsia su vydarene.A mozu zato prave doktory podla mna.Ale to je kazdeho nazor.
Mudr.Mladek robi krasne prsia tiez, uz som to napisala asi plo roka dozadu teda urcite aj viac ked operoval nin.ta ich ma ukazkove tiez podla mna.alsie dve kamosky tiez operoval a vysledok je super.Ale aj napriek tomu ak raz pojdem zase, tak len Mudr.Červeň vyhra u mna.
Napriklad zuzelko ma tiez nadhrene prsia a operovali ju v KE.ja som nepovedala ze baby od inych doktorou maju otrasne prsia,len hhovorim ze Červeň ich robi naj, ale to je len moj nazor.Tiez ked som ja bola pred opkou tak niekotre baby chvalia Očenaša a bola tu jedna ktora na Červeňa popisala hluposti. A ja som aj tak k nemu isla.Takze myslim ze moj nazor tu nikoho neovplivni.Kazda si spravime ako to sami chceme.

kvet11

gavi

ja som tiež chcela ísť na konzultáciu aspoň k dvom lekárom ale už keď som išla na konzultáciu do Avelane k mudr. Mládekovy som bola asi tak na 80% rozhodnutá že pôjdem tam na doktora som čítala samá chváli a aj počula a aj preto že je to súkromná klinika a predsa je to na inej úrovni ako normálne nemocnice a že sa tam o nás aj lepšie postarajú.... kamoška bola u Minarovjecha operovaná myslím že v ružinovskej nemocnici a ako hovorila že tie sestričky nič moc ako sa chovali a na súkromnej to berú úplne inak a nechovajú sa k tebe odmerane... ale to je iba môj názor :)))