Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

julia123

Ahojte napišete mi prosim vaš nazor či je to vela platiť za reoperáciu 650 eur? Nie je v cene vraj operácia ale iba ubytovanie 1 noc, CA a material. No zda sa mi to veľa, neviem. Aj vy takto bežne platite kto ste boli na reoperácii?

kvet11

nanka

Ahoj vekom sme si rovnaké :) tiež bývam ešte u rodičov ale naši to zobrali úplne že super mamu som oboznamovala už tak dlhšie že by som si to raz chcela dať a ona vždy len že dnes je to už normálna vec lebo v dnešnej dobe je veľa báb čo nemajú prsia že niekedy to tak nebolo... Keď sa niekto aj vyjadril že dnes tie baby len vymýšľajú tak ho hneď zrušila a povedal že neni na tom nič zlé a na dnešnú dobu je to normálne a že nech si len dajú spraviť :))len s tata som mala obavy a mama mu to povedala že idem si dať spraviť prsia spytal sa len že kedy a kam a povedal že dobre ved keď sa tak už rozhodla nech teda ide no neni sú ty moji rodičia úžasný :)).... a okolie nejak neriešim kamarátky to vedia podporujú ma a ostatný ma nezaujímajú oni mi to neplatia čo ma po nich a keď sa ma potom niekto spýta či mám spravené prsia nemám problém povedať že áno mám načo to mám tajiť ved neni sú slepý a keď budú mať nejaku blbu reakciu hneď ich zruším :))

kvet11

ewel007

možno ti ešte dá nakoniec opku 22.8 to už by bola aka náhodička :)) inak ja mam tiež znamienko a rozmýšľala som že by som sa spýtala či by mi ho hned aj odstránili keď budem uspatá ale nie na prsníku mám ho niekde inde musím si to zistiť....
Čo si písala o tých kamoškách tak to neboli potom ozajstné kamarátky a buď rada že si sa ich zbavila aj keď trochu blbo lebo moje kamošky ma ani jedna neodsúdili a všetky sa veľmi tešia a už sa nevedia dočkať podporujú ma v tom a už sa celé natešené chystajú že ma prídu aj pozrieť keď budem na klinike :)) a sú fakt zlaté lebo oni všetky že už sa tešíme keď nám ich ukážeš a dáš pochytať. mám známu ktorej kamaráti sa zachovali takto isto nechápem takých ľudí ale to je len závisť s ich strany.....

santi

Myshka001

Ahoj, ďakujem :-) no ja mám stredný profil

gossip_girl

Ty sem už nechodíš? Som bola zvedavá ako sa Ti darí po opke aj na foto som čakala

Myshka001

santi

ahoj, videla som tvoje fotky po opke, veľmi pekné :) chcela by som vedieť aký to máš profil, stredný či vysoký..? :)

ewel007

nanka

ja som to povedala, že planujem akéto niečo kamaratkam, o ktorých som nečakala samozrejme, že ma nepochopia, a je po priatelstve, neviem s akého dôvodu ma odsudili, ale aspon som zistila, aké som mala vlastne kamaratky, teraz to vie moja mamina, aj polovička samozrejme, aj otec to vie a vpohode, mamina ma dokonca s babkou velmi povzbudzuju :) zaleží od ludí a komu dôveruješ :)

Barbarella

nanka

v mojom prípade to vie iba mama (poprosila som ju o pomoc počas rekonvalescencie) a dvaja kamaráti (jeden z nich ma bude po opke viezť domov, tak som mu povedala o čo ide, nech je psychicky pripravený :-))
ale z počutia viem, že otcovia zvyknú mať negatívny postoj voči tomu, v mojom prípade otca nemusím riešiť...
myslím, že je to veľmi osobná (povedala by som až intímna) záležitosť a asi treba vedieť odhadnúť komu sa s takouto vecou zdôveriť...

nanka

baby chcem sa opytat, ako ste to oznamili svojim blizkym pribuznym. ja chcem totiz,aby to vedelo uplne minimum ludi. a hoci mam uz 26 rokov stale byvam v dome u rodicov.mama to uz vie, to je v pohode, ale u ostatnych by som to najradsej nejako zatajila :) predsa len nechce sa mi vysvetlovat otcovi,ze si idem davat zvacsit prsia...tak som len chcela vediet ako to bolo u vas.

ewel007

kvet11

ahojček :) a ja som si stale myslela že ideš v polovičke augusta :) Ale jasné, to všetko zvladneš a budeš rada a aj ked už odložíš tu sexi podprdku :))
Tak mylím na teba :)
Ja som bola tiež u gynekologa na vyšetrenie a hned som sa pýtala na to sono, tak radšej skôr, lebo musím isť ešte k svojej lekarke na prehliadku bližia sa mi narodeniny :)) Medzi tým ta konzultaciu, a a ko hovorím som zvedava na termín a ešte čo mi povie aj na to znamienko no a tie predoperačne, ale myslím že si to popíšem aby som na nič nezabudla :)