Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Liliana65

barbinka84
aj ja mám rez dvorcom, som necelé 4 mesiace po OP a zatial sú ešte kus červené jazvy, ale vidno ich len veľmi slabo... treba tomu dať čas ešte kus :) jazvičky sa hoja predsa dlhšie

barbinka84

Della

chodis este na forum ?vsimla som si,ze mas rez dvorcom,,tak som sa chcela popytat,ze kolko si po opke a ako vyzeraju jazvicky,,,dakujeeem,,,xxx

kvet11

julia123

inak hej je to veľa peňazí keď šetríme dlho na opku myslíme si že všetko je o.k a potom zrazu reoperácia a zase veľa peňazí keby sme vždy vedeli ako to bude potom ďalej tak by sme si to všetko asi veľa krát rozmysleli :) ...... kamoške povedal Minarovjech že ak by sa náhodou niečo stalo tak si už nič neplatí... A teba kto operoval?? a máš veľké to vlnenie,nevieš ako t to len napraví keď nebude vymienať silikóny??

julia123

Neviem prečo vraj sa to stava ak sa nezrastie všetko ako ma či čo :-) bola som asi pred rokom. No je to veru dosť 650, to som vtedy našetrila na opku a teraz na reop šetriť

kvet11

julia123

ahoj,ja ešte len čakám na operáciu pýtala som sa lekára že keby náhodu potom potrebujem reoperáciu či si zato platím a povedal že áno len neviem kľoko to bolo presne ale hovoril že pobyt v nemocnici aj anesteziológa ale tiež to tak asi mohlo vychádzať ak by sa to zrátalo....
Môžem sa spýtať prečo sa vlastne robí to vlnenie? a ty si bola kedy operovaná?