Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sunny323

Ewel ahoj, ja som bola na konzultacii pred 2 tyzdnami,pomeral ma (mam obvodhrudnika 84, pod prsiami obvod 75) aa povedal,ze minimalne 445ml si musim dat,aby mi to vyplnilo ten moj ovisnuty zaklad.tak som sa h opytala,ze ak si dam 515ml (co su len o stupienok vacsie implantaty v tabulke),,zeaky by to bol rozdiel. On ze skoro ziadny, obvod hrudnika sa mi zvacsi len o pol centimetra a stale budem mat trojky prsia, teda 75C podprda. Ale vsetko zavisi od jeho merania,on si to tam v tej svojej tabulke vypocital,pospajal. Ty mas ake miery? Mas fotku v galerke,ze by som kukla?

sunny323

Ewel,ty mas svoje pekne prsia,tebe da aj takb ale gulate si myslim...ty anatomicke nepotrebuujes. A kludne do 540ml by som isla na tvojom mieste,nebude to velke az tak,ako sa obavas. Svagrina mala take ako ty,teraz si dala 500ml gulate a ma to super,prritom ona je chudulinkqa,ma 44kg.

sunny323

Ewel ahoj, ja som bola na konzultacii pred 2 tyzdnami,pomeral ma (mam obvodhrudnika 84, pod prsiami obvod 75) aa povedal,ze minimalne 445ml si musim dat,aby mi to vyplnilo ten moj ovisnuty zaklad.tak som sa h opytala,ze ak si dam 515ml (co su len o stupienok vacsie implantaty v tabulke),,zeaky by to bol rozdiel. On ze skoro ziadny, obvod hrudnika sa mi zvacsi len o pol centimetra a stale budem mat trojky prsia, teda 75C podprda. Ale vsetko zavisi od jeho merania,on si to tam v tej svojej tabulke vypocital,pospajal. Ty mas ake miery? Mas fotku v galerke,ze by som kukla?

ewel007

sunny323

chcem sa spýtať, s 515ml pri tvojom zaklade trojky? ved jaj mam ešte menší zaklad a potom čo budem mať napriklad so 400-450ml? tak ti dr. povedal?

sunny323

Ahoj roka,ja idem tiez k cervenovi a takisto si davam 515ml,anatomy. Kukni moje pprisa v galerke,nemam tam naoxzaj nic a vravel,ze budem mat pekne trojky, 75c podrpda, tak sa neboj

Liliana65

roka96

Ak je to aj rada doktora, tak neprehnala. Nedal by ti také, čo by ti boli moc. Záleží veľa od postavy a od implantátov, aké sú atd... :) Takže nemaj strach

roka96

Čaute baby,
som tu nová, sledujem vás asi mesiac, tiež som čakateľka, idem v septembri 2012 k dr.Červeňovi. Ja mám 515ml, anatomické, ale čím viac to tu čítam, tým sa moje obavy stupňujú. Ja som mala predstavu, že chcem veľké prirodzené kozy, ale 515ml- to som asi prehnala?!Ešte som nebola v galérke, ale som strašne zvedavá, a už čakám na pokyny od zajačika

jasimmmi

bella28
ďakujeeem za odpoveď, možem sa opýtať aké máš implantáty?a čo po opke ako to zvládaš a hlavne okolie, čo na ne vravia?

ewel007

kvet11

aha no to ano to by sme si tam prežili spolu :)) písnem ti po konzultacii aký termín som dostala :)
Aha takže je to možné, že sa to da aj počas opky to znamienko odstraniť? No ako píšem ja ho mam presne tam ako sa robí rez pod, a tak mi aj teraz zavadzia, takže toto budem tiež určite riešiť.
Čo sa týka kamaratok, bola som teda dosť sklamana, a tiež si mylsím že je to závisť, ale ved, aspon som zistila aký su ludia..