Jasimmmi
ja mam 515ml anatomicke, uz som dnes presne 3 tyzdne po operacii. bolesti uz ziadne. Prsia sa postupne pomalinky zacinaju menit, idu blizsie, trosku klesaju. stale nosim pooperacnu podprsenku, aj ked dnes som si uz mohla ist kupit normalnu. ale kupila som si aj tak len taku sportovu, bez kostic a vystuze, ale aj tak budem nosit len tu pooperacnu, citim sa v nej bezpecne. tuto som si kupila len ked naozaj do tricka budem potrebovat, aby nebolo vidiet ten zips vo vystrihu :). prsia su stale tvrde, a neda sa s nimi moc pohybovat. ale zboznujem ich :D no a ake su ohlasy? no manzel nadmieru spokojny :DDD rodicia mi povedali ze su pekne, nic prehnane, ze take ake som mala kedysi pred pôrodmi (velkostou) a inak ako kto, ale vacsina uz lepsie. tesne po operacii boli trosku sokovaní známi, ze su velke, ale to si nedokazali uvedomit ze to bol opuch, boli velmi od seba. ale teraz ked uz trosinku sadaju a odpuchaju tak ziadne negativa :)
no a inak po opke zvladam celkom dobre myslim, potrebujem pomoc len preto, ze mam 15 mesacneho synceka (12kg) a toho nemozem dvihat, takze na to potrebujem pomoc. inak dcerka ma 3,5 roka a s nou zvladam vsetko, tu uz nemusim dvihat takze to je bez problemov uz. a ty planujes opku? neviem ci si to uz pisala. kedy? ku komu? a kolko ml? :)