Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bella28

Jasimmmi
ja mam 515ml anatomicke, uz som dnes presne 3 tyzdne po operacii. bolesti uz ziadne. Prsia sa postupne pomalinky zacinaju menit, idu blizsie, trosku klesaju. stale nosim pooperacnu podprsenku, aj ked dnes som si uz mohla ist kupit normalnu. ale kupila som si aj tak len taku sportovu, bez kostic a vystuze, ale aj tak budem nosit len tu pooperacnu, citim sa v nej bezpecne. tuto som si kupila len ked naozaj do tricka budem potrebovat, aby nebolo vidiet ten zips vo vystrihu :). prsia su stale tvrde, a neda sa s nimi moc pohybovat. ale zboznujem ich :D no a ake su ohlasy? no manzel nadmieru spokojny :DDD rodicia mi povedali ze su pekne, nic prehnane, ze take ake som mala kedysi pred pôrodmi (velkostou) a inak ako kto, ale vacsina uz lepsie. tesne po operacii boli trosku sokovaní známi, ze su velke, ale to si nedokazali uvedomit ze to bol opuch, boli velmi od seba. ale teraz ked uz trosinku sadaju a odpuchaju tak ziadne negativa :)
no a inak po opke zvladam celkom dobre myslim, potrebujem pomoc len preto, ze mam 15 mesacneho synceka (12kg) a toho nemozem dvihat, takze na to potrebujem pomoc. inak dcerka ma 3,5 roka a s nou zvladam vsetko, tu uz nemusim dvihat takze to je bez problemov uz. a ty planujes opku? neviem ci si to uz pisala. kedy? ku komu? a kolko ml? :)

lilinka09

ahojte dievcata, v septermbri idem na opku do interkliniku. Mohla by som dostat heslo k fotkam? alebo ako to tu funguje? Rada by som si pozrela prace aj inych chirurgov :) dakujem

ewel007

kwet

no ved aj ja somhrozne zevadava, na celu konzultáciu, datum :))
ty sa budeš pýtať na to znamienko pred opkou? ja si mylsím že by ti to spravili, kedže to tam roia a takto by si to mala dve muchy jednou ranou :D
jansé, že som bola sklamana, a od teraz si davam pozor na ludí.
som zabudla, už máš tie predoperačne či si davaš na klinike?

kvet11

ewel007

jasné hneď píš po konzultácii že aký termín si dostala hrozne som zvedavá že či ta dá ešte na august...
Čo sa týka toho znamienka vôbec netuším ako to je či by sa to dalo odstrániť ale v tvojom prípade určite áno počas opky keďže to máš na prsníku ale v mojom neviem musím zistiť mám ho na nohe...

Vieš dnes sú hrozne závistlivý ľudia a hlavne hlúpy ale s takých si netreba nič robiť treba ich obísť a ísť ďalej... ale keby sa moje kamošky takto zachovajú tak by som bola určite s toho trošku v šoku a sklamaná ako určite každá z nás....

roka96

sunny323

už som v galerke tak pozeram horlivo..

ja idem koncom septembra do BB, čakam od decembra kedy som bola na konzultačke..a už sa to blíži tak stresujem či som si dobre vybrala, ale aj dr. povedal, že čím vačšie tak to lepšie ukáže na mojich prsiach..

sunny323

Ahojky roka,presne tak...kazda druha si vraj dava znova zvacsovat u cervena po case. A on je odbornik,neporadil by ti extrem. Mna sa spytal na predstavu,povedala som tak cca 400ml a on ze musime dat minimum 445ml,aby to pozdvihlo tie moje opadliny. Ja mam termin opky 2.2.2013,ale dala som si poziadavku na januaar ak by sa nieco uvolnilo, operacia v pezinku,a ty?

roka96

sunny323

ešte nemám prístup do galerky, ale určite pokukam všetko..
a ty máš kedy termín? ty hovoríš, že švagriná má 44kg a 500ml, nie je to vela teda? ja meriam iba 160cm, tak preto sa toho bojim..ale však skoro každá baba po operácii tvrdí, že mohla ísť do väčších.. :)

sunny323

Ewel ano,svagrina tiez bola u cerven,dokonca 2x,hihi.. Najprv mala 280ml,ale po 3rokoch jej to tak sadlo,ze akoby ani nebola na yvacseni,tak isla pred 2 mesiacmi zas. Ja som chcela cervena,lebo som videla jehpo asi 10 vysslednych prsiek a pacili sa mi. A ja takisto cakam,uz skoro pol roka a operovat ma bude az vo februari.

ewel007

sunny

jej dakujem si zlata a prave že ja aj gulate chcem :)) viac sa mi páčia a ja by som aj chcela väčšie prsia, ja sa nebojím isť do väčších , len neviem čo na to dr. Ja idem k Dr. Mladekovi, ja mam 165cm výšku, 56kg a pod prsiamy 72cm, ja by som brala aj štvorky :)) a švagrina bola tiež u dr.Červena? ja osm tiež chcela, ale opka by bola možna až okolo septembra 2013 a tolko sa mi nechce čaakať :)