Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

nikolet
moja kamoska bola teraz na op v stredu minuly tyzden ona si robila sama predoperacne a platila len 15 eur ale pisali tu baby ze platili aj viac tak neviem od coho to zavisi asi kazdy doktor ma iny cennik a to sono na to gynekologovia psoielaju len od urciteho veku aj mna poslali prvy krat po 30tke ja som bola tento rok ale cakala som na sono niekolko mesiacov

nikolet09

Tak nakoniec idem 14.08. na konzultáciu do Nitry. Predoperačné mi budú robiť tam a že vraj potrebujem aj sonografické vyšetrenie, ale to ja vôbec nemám. Moja gynekologička mi ani nekontroluje prsia. Ale že vraj, ak mám moc malé prsia, že tá žľaza je málo vyvinutá, tak sono ani nepotrebujem, ale to mi až doktor povie na konzultácií. A keby ide k svojej doktorke a poviem jej, že potrebujem predoperačné, tak to koľko by som asi zaplatila? neviete koľko asi približne?

ewel007

kvet11

niektora kočka mi to tu už písala, že tiež jej počas opky vybrali tri znamienka, tak preto viem, že je to možne :) a hned to ukažem, aby sa na to nezabudlo, pri konzultacii :)
to máš pravdu, je to super s tou možnosťou predoperačných, nemusíš behať hore dolu, a takto to maš nakomplet, to je vlastne krvný obraz, tlak a ekg, ano?

kvet11

ewel007

Doktor povedal že ak budem mať nejaké otázky mám sa mu ozvať a popýtať sa čo chcem tak mu asi napíšem a spýtam sa ho na to znamienko.bolo by super keby to hneď vyberú lebo ja sa neviem k tomu dostať a ako píšeš zabijem dve muchy jednou ranou :)

predoperačné si dávam robiť na klinike,ešte že to tam robia aspon nemusíme behať kade tade po doktoroch...

nikolet09

Gavi, ahoj, ja idem tiež na konzultáciu k Mládekovi, ale až 28. augusta. Chcem sa spýtať, či by si si to so mnou nechcela vymeniť, lebo mne by to veľmi vyhovovalo skôr, lebo pôjdem do zahraničia v septembri a na operáciu by som rada išla v auguste, aj na druhý deň, len nebol voľný termín skôr na konzultáciu. Ja by som ti aj zaplatila za to :) som zúfalá už :/

ewel007

gavi

no pretoto som si vybrala dr. Mladeka, na konzultaciu a opku, lebo tiež by som bola nerozhodná :)) Ak si nahodou rozmyslíš a do Avelane nepôjdeš na konzultaciu, tak písni, išla by som na tvoj čas :))

ewel007

Jasimmmmi

ahoj ty si tiež čakatelka? kedy máš termin opky, a kto ťa bude operovať a aké si ideš dať imploše? :)

gavi

Tak baby dnes som mala konzultacku u Mudr. Trsku a Mudr. Minarovjecha. Su obidvaja velmi dobri. Uz teraz sa neviem rozhodnut a to mam este 14.08. termin u Mladeka. Ich praca ma veeelmi oslovila. Neviete mi niekto poradit. Ma niekto s nimi skusenosti?

gavi

lilinka 09

ja som male ten isty problem. Posles mail na galeria@zoznam.sk Ale musis zaroven poslat aj tvoju fotku pred operaciou a potom ti zajacik posle link s heslom.